Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Ανακοίνωσε Εντίνιο η Μάλαγα


Παίκτης της Μάλαγα είναι πλέον ο Εντίνιο καθώς ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Πορτογάλου επιθετικού. Ο Εντίνιο θα παρουσιαστεί και επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (31/7), μαζί με τον Αλμπερ Λούκε που αποκτήθηκε από τον Αγιαξ.

«Η Μάλαγα και η ΑΕΚ έφτασαν σε συμφωνία για τον επιθετικό Αρνάλντο Εντι Λόπες ντα Σίλβα, «Εντίνιο». Ο παίκτης, θα παρουσιαστεί και επίσημα στις 13.30 (σ.σ. ώρα Ελλάδας)» στο γήπεδο «Ροσαλέδα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση ενώ αναφορά γίνεται και στην κλήση του Εντίνιο από τον Κάρλος Κεϊρός στην Εθνική Πορτογαλίας.

Για τη μεταγραφή φαίνεται πως η Μάλαγα έκανε πίσω στην απαίτηση που είχε ν’ αλλάξουν οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας με την ΑΕΚ και δέχθηκαν την... πίεση που τους άσκησε η διοίκηση του «Δικεφάλου», δεχόμενοι την αρχική τους συμφωνία. Ετσι, ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την Μάλαγα και η ΑΕΚ θα βάλει άμεσα στα ταμεία της 500.000 ευρώ.

Το υπόλοιπο ποσό (επιπλέον 500.000 ευρώ) θα καταβληθεί στην Ενωση σε ένα χρόνο. Οσον αφορά το «πρόβλημα» του Εντίνιο στο γόνατο, δεν απασχολεί πλέον την ΑΕΚ και το «φορτώνονται» οι Ισπανοί αν προκύψει κάτι στο μέλλον, χωρίς να... κινδυνεύει η δεύτερη δόση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: