Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

«Ο Schumi θα τρέξει στη Βαλένθια!»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Μπορεί να υπάρχουν φήμες ότι ο αυχένας του Michael Schumacher δεν θα αντέχει στις καταπονήσεις ενός grand prix αλλά ο 40χρονος πια Schumi κάνει ότι μπορεί για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης ενόψει του Ευρωπαϊκού Grand Prix της 23ης Αυγούστου.

Όπως είναι λογικό, λίγες ημέρες πριν τη μάχη της Valencia θα κάνει κάποιες εξετάσεις κι εφόσον όλα είναι καλά, θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι της F60.

Αυτός που δεν έχει καμία αμφιβολία αν ο πελάτης του θα είναι έτοιμος, είναι ο μάνατζερ του, ο Willi Weber.

Ο «κύριος 10%» έχει επιστρέψει πιο φουριόζος από τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή αφού έχει ήδη πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για τη δημιουργία merchandise.

Ήδη έχουν τυπωθεί μπλουζάκια σχετικά με την επιστροφή του Schumacher ενώ ο Γερμανός μάνατζερ σκοπεύει να έχει έτοιμη ολόκληρη γκάμα προϊόντων μέχρι το τέλος του μήνα!

«Είναι απλή φήμη αυτή που λέει ότι ο Michael δεν θα οδηγήσει στη Βαλένθια. Θα είναι εκεί και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι», είπε ο Weber.

Την ίδια ώρα, ο Schumi δουλεύει πάνω στη φυσική του κατάσταση και μετά από δύο ημέρες δοκιμών με αγωνιστικό καρτ, δήλωσε στην ηλεκτρονική του διεύθυνση: «Ήταν εξαιρετική προπόνηση για τα χέρια, τον κορμό, τους ώμους, τον λαιμό. Τις επόμενες ημέρες, θα συνεχίσω την προετοιμασία στο σπίτι μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: