Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Εβρεξε γκολ, Σάντερλαντ - Γουλβς 5-2!


Ο Ντάρεν Μπεντ έχει ανοίξει το σκορ στο παιχνίδι με τη Γουλβς Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές φάσεις, δύο πένατι και δύο αυτογκόλ, η Σάντερλαντ επικράτησε 5-2 της Γουλβς για την Πρέμιερ Λιγκ.
Μόλις στο 9' ο Ντάρεν Μπεντ άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Σεγούντο Καστίγιο. Η Γουλβς ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπεντ κέρδισε πάλι πέναλτι, αυτή τη φορά από τον Μπέρα. Ο εκτελεστής άλλαξε, αφού ανέλαβε ο Κένιγουειν Τζόουνς, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ίδιο, γκολ και 2-0.

Ωστόσο δύο λεπτά αργότερα ο Γκόρντον απέκρουσε σουτ του Μπέρα, αλλά η μπάλα χτύπησε στον Μενσά και πήγε στα δίχτυα, 2-1. Και στο 55' ο Κέβιν Ντόιλ με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 2-2!

Το παιχνίδι έγινε αμφίρροπο, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί. Στο 70' ο Μπεντ ήταν δημιουργός του 3-2, που πέτυχε με σουτ ο Τζόουνς.
Στο 73' ο αμυντικός Μάικλ Τέρνερ με κεφαλιά από σέντρα του Αντι Ριντ έκανε το 4-2 και στο 90' ο Ντάρεν Μπεντ σούταρε, ο Μάικλ Μανσιέν προσπάθησε να αποκρούσει και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για να γίνει το τελικό 5-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: