Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Ζίκο: "Οπως και στο πρωτάθλημα"


Ντουντού και Ζίκο από την αναχώρηση του Ολυμπιακού Στο Λονδίνο βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει στο "Εμιρέιτς" την Αρσεναλ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ζίκο λίγο πριν ανεβεί στο αεροπλάνο είπε: "Δεν υπάρχει θέμα κούρασης σ΄ αυτά τα ματς. Πρόκειται για παιχνίδια που αρέσουν στους ποδοσφαιριστές. Είναι ένας σημαντικός αγώνας σε μια μεγάλη διοργάνωση και οφείλουμε να είμαστε το ίδιο καλοί, όπως και στο πρωτάθλημα".

Από τη δική του μεριά, ο Ντουντού είπε: "Όταν νικάμε δεν υπάρχει κούραση, μόνο όταν χάνουμε. Πηγαίνουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα στην έδρα της, που ξέρει να κυκλοφορεί πολύ καλά την μπάλα και, όταν βρει χώρο, μπορεί να σε "σκοτώσει". Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κλείσουμε καλά όλους τους χώρους. Η κούραση παίζει κάποιο ρόλο, όμως εμείς οφείλουμε να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουμε ό,τι έχουμε για τη νίκη".

Στην αποστολή μετέχουν οι: Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Μήτρογλου. Αποκλείστηκαν οι τραυματίες Γκαλέτι, Μαρέσκα, Ντάρμπισαϊρ.

Μαζί με την πρώτη ομάδα «πέταξε» και η αποστολή της ομάδας Νέων του συλλόγου, καθώς την Τρίτη το πρωί (11:00) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την αντίστοιχη της Αρσεναλ, στο πρπονητικό κέντρο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: