Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Δηλώσεις Μουρίνιο

Η ήττα της Ίντερ από την Σαμπντόρια δεν έσπειρε μόνο αμφιβολίες για την δυναμική των πρωταθλητών, αλλά προκάλεσε κάποια ερωτήματα για μια μίνι παράδοση που δημιουργεί ο Λουίτζι Ντελ Νέρι εναντίον του Ζοσέ Μουρίνιο.Οι «νερατζούρι» είχαν υποστεί άλλωστε μια σκληρή ήττα πέρσι στο Μπέργκαμο, όταν ο Ιταλός τεχνικός είχε τα ηνία της Αταλάντα και φέτος φαίνεται πως βρήκε και πάλι το κουμπί του Πορτογάλου. Ο τελευταίος έχει διαφορετική άποψη για όλα αυτά και θυμήθηκε τον παλιό καλό προκλητικό εαυτό του για να τα βγάλει πέρα με τον ιταλικό Τύπο…

«Δεν μπορεί να είναι ο μπαμπούλας μου», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Μουρίνιο. «Έγινα πρωταθλητής Ευρώπης με την Πόρτο, έφυγα, με αντικατέστησε και τον έδιωξαν μετά από 15 μέρες», θυμήθηκε, προκαλώντας έτσι την ετεροχρονισμένη αντίδραση του Ντελ Νέρι.

«Αν είπε αυτό το πράγμα, τότε το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Εμπνεύστηκα από την περσινή νίκη μου με την Αταλάντα την περασμένη σεζόν. Αν θέλεις να τους νικήσεις πρέπει να αναγκάσεις τους πρωταθλητές που διαθέτουν να σκεφτούν πως πρέπει να αμυνθούν», σχολίασε ο τεχνικός της Σαμπντόρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: