Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Ναι, η Γιουβέντους θέλει τον Ντέιβιντ

Στην επιβεβαίωση του χθεσινού πολωνικού δημοσιεύματος που μιλούσε για ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον νεαρό αμυντικό του Παναθηναϊκού Ντέιβιντ προχώρησε ο μάνατζερ του παίκτη με δηλώσεις του σε ελληνική εφημερίδα.«Ναι, είναι αλήθεια ότι η Γιουβέντους θέλει τον Ντέιβιντ. Τον παρακολουθεί στενά στα παιχνίδια του με τη Φλαμένγκο και το ενδιαφέρον αναμένεται να επισημοποιηθεί σύντομα. Φυσικά ο παίκτης ανήκει στον Παναθηναϊκό», τόνισε αρχικά στην «SportDay» και συνέχισε:

« Η Παλμέιρας, παρ' ότι αρχικά πήρε το ένα δικαστήριο, δεν έχει τύχη στο τελεσίδικο. Άρα όποια ομάδα ενδιαφέρεται θα πρέπει να απευθυνθεί στον Παναθηναϊκό. Πάντως, σε κάθε περίπτωση δεν ισχύει ότι ο πελάτης μου έχει κλείσει ήδη στη Γιουβέντους», κατέληξε.

Να θυμίσουμε ότι η Παλμέιρας διεκδικεί τα δικαιώματα του Ντέιβιντ, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα δικαιωθεί.

Είναι πολύ πιθανό ο μάνατζερ του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες για να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό την πιθανότατα της μεταγραφής του νεαρού Βραζιλιάνου στη «Μεγάλη Κυρία».

Είναι άγνωστο, ωστόσο, πώς θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός που βλέπει τον Ντέιβιντ να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Φλαμένγκο και την αγοραστική του αξία να έχει εκτοξευτεί!

Εξάλλου, την ώρα που οι «πράσινοι» λέγεται ότι προσπαθούν να «κλείσουν» τον Γίρανεκ για τον Δεκέμβρη έχουν το δικαίωμα να διακόψουν τον Δεκέμβρη τον δανεισμό του Ντέιβιντ και να τον φέρουν πίσω στην Παιανία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: