Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΖΟΣΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ: Στο "στόχαστρο" του ο Καναβάρο!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Εν αρχή ην ο Μουρίνιο και όποιος επιχειρήσει να κριτικάρει το έργο του "special one", νομοτελειακά θα λάβει την απάντηση που του αρμόζει. Θύμα της μήνης του Πορτογάλου τεχνικού έπεσε αυτή τη φορά ο Φάμπιο Καναβάρο, ο οποίος μέσω δηλώσεων του παρότρυνε τον αμυντικό της Ίντερ, Νταβίντε Σαντόν να αποχωρήσει από τον σύλλογο του Μιλάνου, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής που θα του ανοίξει την πόρτα της εθνικής Ιταλιας. Ωστόσο, λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο...

Ο προπονητής τον "νερατζούρι" σε συνέντευξη που παρέθεσε στο κανάλι της ομάδας, φρόντισε να "στολίσει" τον έμπειρο στόπερ με τα γνωστά κυνικά του σχόλια: "Ο Καναβάρο είναι ακόμα ποδοσφαιριστής, αλλά μιλάει σαν να είναι από τώρα προπονητής ή μάνατζερ", τόνισε αρχικά.

Και συνέχισε με αμείωτο ρυθμό, αντιπαραβάλλοντας παραδείγματα μέσα από την Γιουβεντους: "Στην ομάδα του, ο ίδιος και ο Κιελίνι παίζουν στο κέντρο της άμυνας, άρα ο Λεγκροτάλιε θα έπρεπε, επίσης, να αλλάξει ομάδα, αν δε θέλει να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το ίδιο ισχύει και για τον Τζιοβίνκο, ο οποίος, αφού κι εκείνος διαθέτει ταλέντο, θα έπρεπε να εξετάσει τις καλύτερες επιλογές για το μέλλον του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: