Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Περιμένουν το σκεπτικό στον Αρη


Ένσταση κατέθεσε ο Αρης για το επεισόδιο οπαδού του Ηρακλή με τον Σηφάκη... Οι παράγοντες του Αρη αποφεύγουν να σχολιάσουν την απόφαση από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή για την απόρριψη της ένστασης για αντικανονική διεξαγωγή του αγώνα με τον Ηρακλή. Αυτό που δηλώνουν προς το παρόν είναι ότι θα αναμένουν πρώτα από όλα να φτάσει στα γραφεία το σκεπτικό της απόφασης.

Από κει και πέρα, θα μελετήσουν όλες τις παραμέτρους και αναλόγως, οι νομικοί της εταιρίας, θα αποφανθούν προτείνοντας τις επόμενες κινήσεις. Ως εκ τούτου είναι πολύ πρόωρο να υποστηρίξει κανείς αν η ηγεσία του Αρη θα επιλέξει να δώσει συνέχεια καταθέτοντας έφεση αν και κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά απίθανο.

Στο μεταξύ, η προχθεσινή ήττα στον Βόλο, λειτούργησε θετικά για τους "κίτρινους" και θα τους αφυπνίσει. Οι παίκτες του Αρη κάθε άλλο παρά σοβαροί παρουσιάστηκαν στο φιλικό με την Ολυμπιακό, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούν τέσσερα γκολ, τα τρία εξ αυτών μάλιστα, μέσα σε ένα δεκάλεπτο. Ο Ντονάτο, ο οποίος κοουτσάρισε την ομάδα, εντόπισε πολλά λάθη στην μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας και τα μετέφερε στο Μαζίνιο που έλειπε στην Βραζιλία.

Ευτυχώς για τον Νταρίο Φερνάντες, το προχθεσινό φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν του άφησε κάποιο ενθύμιο. Ο Αργεντινός, ο οποίος δέχθηκε εγκληματικό τάκλιν από τον Χανιώτη, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο δεξιό του αστράγαλο, συμμετέχοντας κανονικά στην προπόνηση.

Τέλος να σημειωθεί, ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια προπόνηση, ενώ το Σαββατοκύριακο οι "κίτρινοι" θα έχουν ρεπό.

Η λίγκα όρισε τις ημερομηνίες για τα παιχνίδια της 3ης, 4ης και 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενώ λόγω των επικείμενων εκλογών ακόμα δεν έχει δρομολογηθεί η απόφαση για τους υπόλοιπους αγώνες του πρώτου γύρου.

Πιο συγκεκριμένα:
3η αγωνιστική: ΑΡΗΣ - ΠΑΣ Γιάννινα: ΣΑΒΒΑΤΟ 12-9 (19:00,τηλεοπτική μετάδοση: ΝOVA).

4η αγωνιστική: Παναθηναικός - ΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 20-9 (19:00,τηλεοπτική μετάδοση: ΝOVA).

5η αγωνιστική: ΑΡΗΣ - SKODA Ξάνθη ΣΑΒΒΑΤΟ 26-9 (19:00,τηλεοπτική μετάδοση: ΝOVA).

Δεν υπάρχουν σχόλια: