Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Σπανός:"Ακλόνητος ο Δώνης"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Μπορεί ο Ατρόμητος να βρίσκεται στην 15η θέση του πρωταθλήματος, όμως με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σπανός στηρίζει τον προπόνητη του συλλόγου Γιώργο Δώνη.

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Γιώργος Σπανός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Εξέδρα". Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου με τις δηλώσεις του θέλησε να κάνει ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει θέμα Δώνη, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

"Εννοείται ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη συγκομιδή μας, αλλά και από την εικόνα μας στη Νέα Σμύρνη. Χαρίσαμε και πάλι βαθμούς σε ένα ματς που μπορούσαμε και να το κερδίσουμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το οικοδόμημα θα καταρρεύσει. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του προπονητή και για αυτό τον επιλέξαμε τον Δώνη το καλοκαίρι.

Δεν τίθεται κανένα θέμα λύσης της συνεργασίας. Θα βάλουμε τα πράγματα κάτω και θα προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Νομίζω ότι είναι συγκυριακή η θέση στην οποία βρισκόμαστε και πιστεύω ότι με την πρώτη νίκη θα αλλάξει το κλίμα.

Δεν έχει λογική να σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο πλην του επόμενου αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο κόσμος έχει δίκιο να αγχώνεται αλλά να ξέρει ότι ο Ατρόμητος θα επιστρέψει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: