Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Αμφίβολος ο Παπασταθόπουλος


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει των κρίσιμων αγώνων με τη Λετονία(10/10) και το Λουξεμβούργο(14/10) για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ότο Ρεχάγκελ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Κυργιάκο που συμπλήρωσαν κάρτες στο προηγούμενο παιχνίδι των προκριματικών, ενώ πλέον αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ο οποίος έχει ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς και στην πρώτη προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Τις επόμενες μέρες ο αμυντικός της Τζένοα θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και θα φανεί αν τελικά θα προλάβει την αναμέτρηση του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ η οποία θα κρίνει και ουσιαστικά τη δεύτερη θέση που οδηγεί σε αγώνες-μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. H παρουσία του στα "μετόπισθεν" κρίνεται πάντως απαραίτητη μετά και από τις απουσίες των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Κυργιάκου.

Κατά τα άλλα στην πρώτη προπόνηση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Βύντρα, Καραγκούνης, Σαμαράς και Φωτάκης για λόγους κούρασης περισσότερο.Την αυριανή προπόνηση στον Αγιο Κοσμά (18:00) που είναι κλειστή για τα ΜΜΕ και τους φιλάθλους, θα παρακολουθήσουν μόνο παιδιά από το Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα και το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.

Όσον αφορά στο θέμα που προέκυψε με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη που προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη, το τεχνικό τιμ έχει στην κατοχή του τα αποτελέσματα από τα εργομετρικά τεστ του παίκτη και μέχρι την Παρασκευή ο Ότο Ρεχάγκελ θα έχει αποφασίσει αν θα τον διατηρήσει στην αποστολή.

Υπενθυμίζεται οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή για τα παιχνίδια με τη Λετονία(10/10) και το Λουξεμβούργο(14/10) είναι οι: Χαλκιάς(ΠΑΟΚ), Σηφάκης(Άρης), Τζόρβας(Παναθηναϊκός), Παπαδόπουλος Α.(Ολυμπιακός), Κυργιάκος(Λίβερπουλ), Παπασταθόπουλος(Τζένοα), Μόρας(Μπολόνια), Τοροσίδης(Ολυμπιακός), Σπυρόπουλος(Παναθηναϊκός), Βύντρα(Παναθηναϊκός), Σεϊταρίδης(Παναθηναϊκός), Νίνης(Παναθηναϊκός),

Τζιόλης(Παναθηναϊκός), Πλιάτσικας(Σάλκε), Μάκος(ΑΕΚ), Φωτάκης(ΠΑΟΚ), Καραγκούνης(Παναθηναϊκός), Κατσουράνης(Παναθηναϊκός), Πατσατζόγλου(Ομόνοια), Σαλπιγγίδης(Παναθηναϊκός), Γκέκας(Μπάγερ Λεβερκούζεν), Αμανατίδης(Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Σαμαράς(Σέλτικ), Μάντζιος(Παναθηναϊκός).

Δεν υπάρχουν σχόλια: