Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

«Τσεκάρει» Στοΐκοβιτς!

stoikovic_-spo.jpgΜπορεί ο Ζίκο να έχει στη μεταγραφική του λίστα παίκτες που αγωνίζονται στο αριστερό άκρο τoυ κέντρου και στην επίθεση όμως δεν σημαίνει πως δεν αναζητείται ο διάδοχος του Νικοπολίδη. Ο Ολυμπιακός θέλει να να βρει από τον Ιανουάριο ένα γκολκίπερ που θα κάνει τη διαφορά και οι Σέρβοι αναφέρουν πως στο στόχαστρο του βρίσκεται ο Σέρβος Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς. «Θέλω να παίζω σε μια φιλόδοξη ομάδα», ήταν το σχόλιο του.


Το όνομά του βρέθηκε στην λίστα τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού τον περασμένο Ιανουάριο και μάλιστα ο μάνατζέρ του είχε βρεθεί στην Ελλάδα για επαφές. Ωστόσο, το θέμα του Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς δεν προχώρησε και ο Σέρβος... παρέμεινε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Εθνική Σερβίας αποτέλεσαν πόλο έλξης για πολλές ομάδες και σύμφωνα με τους Σέρβους, μια από αυτές είναι και ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, αναφέρουν πως εκπρόσωπος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ματς με τη Ρουμανία για να τον δει από κοντά.

«Θέλω να φύγω από τη Σπόρτινγκ με οποιοδήποτε τίμημα. Θέλω να πάω σε μια φιλόδοξη ομάδα και να παίζω. Πιστεύω ότι από τη νέα χρονιά θα είναι όλα εντάξει για μένα», σχολίασε με νόημα ο Στοΐκοβιτς σε ερώτηση Σέρβων για το αν ξέρει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αν και οι συμπατριώτες του 26χρονου πορτιέρο κάνουν λόγο πως εκτός από τους Πειραιώτες, ενδιαφέρον δείχνει και ο Παναθηναϊκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: