Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Αβεβαιότητας συνέχεια...


Ο Ρέμος με τον Πουρσανίδη Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Ηλίας Πουρσανίδης παρουσιάστηκε την Πέμπτη στους ρεπόρτερ της ομάδας και έκανε γνωστό ότι από την Τετάρτη έχει θέσει την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης της ομάδας. Από τη διοίκηση δεν ειχε λάβει απάντηση και μέχρι να συμβεί αυτό θα παρέμενε κανονικά στη θέση του.

Εξηγώντας δε τους λόγους που προέβη σε αυτή την ενέργεια, τόνισε ότι αισθάνεται πως έχει μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της ομάδας. Λίγες ώρες αργότερα, η διοίκηση δεν αποδέχθηκε την παραίτηση του Πουρσανίδη, όπως ήταν αναμενόμενο.

Η αναστάτωση εξακολουθεί να υφίσταται και αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ένα οριστικά ξεκαθάρισμα με άγνωστες συνέπειες. Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη που θα βγάλουν όλες αυτές οι αποχωρήσεις.

Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι προηγήθηκαν τρεις αποχωρήσεις από τις αρχές καλοκαιριού, του Κοκόβελου (διοικητικού), του Παπαβασιλάκη (διευθυντή γραφείων) και του Καρύδα(γυμναστή). Αλλες τρεις είχεν προηγηθεί, από τις αρχές του χρόνου, από το διοικητικό συμβούλιο.

Απάντηση του ερασιτέχνη
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε ανακοίνωση - απάντηση, για το θέμα που προέκυψε από τον έλεγχο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων:

"Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ αναφορικά με την "είδηση" που από νωρίς το βράδυ παίζει στα ραδιόφωνα και ανακοινώθηκε στον Τύπο, περί δήθεν ατασθαλιών με πλαστά παραστατικά στα οποία φέρεται εμπλεκόμενος ο Σύλλογός μας, διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξη του, δηλώνει δε απερίφραστα ότι παρόμοιες πρακτικές δεν συνάδουν με την μακρόχρονη ιστορία του.

Επιθυμεί δε να διαβεβαιώσει τις "Κασσάνδρες" ότι όχι μόνο θα διαψευστούν αλλά και θα απογοητευθούν από την επιχειρούμενη σπίλωση του ονόματος του ΗΡΑΚΛΗ. Τέλος σε περίπτωση συνέχισης εμφάνισης παρόμοιων δημοσιευμάτων όχι μόνο δεν θα παραμείνει απαθής αλλά θα προσφύγει ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης για την προάσπιση των συμφερόντων του.

Η χρονική συγκυρία εμφάνισης και πάλι υπόθεσης του παρελθόντος που αφορά τον φορολογικό έλεγχο ανέλεγκτων χρήσεων μέχρι το έτος 2005, τον οποίο ο ίδιος ο Σύλλογος μας έχει προκαλέσει με σχετικό αίτημά του στις αρμόδιες φορολογικές αρχές, δεν μπορεί να αποτελέσει το βήμα για ορισμένους που κανείς δεν γνωρίζει τι συμφέροντα εξυπηρετούν προκειμένου να εμπλέξουν το ιστορικό σωματείο μας σε μη σύννομες πρακτικές".

Αθώοι οι "τέσσερις"
Η "περιπέτεια" των τεσσάρων οπαδών του Ηρακλή που συνελήφθησαν για κατοχή μπύρας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο έληξε οριστικά χθες, μετά την απόφαση που τους αθώωσε.

Σε μία γεμάτη από φιλάθλους του Ηρακλή αίθουσα, η απόφαση για τους τέσσερις οπαδούς του Ηρακλή ήταν θετική, με τον νομικό εκπρόσωπο των τριών από τους τέσσερις, Θεόφιλο Πατέλη, να δηλώνει:

"Μονόδρομος ήταν αυτή η απόφαση. Σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να συλληφθεί όποιος πίνει μπύρα σε οδούς που βρίσκονται γύρω από τα γήπεδα. Ελπίζω στο μέλλον η αστυνομία να ασχοληθεί με σοβαρότερα πράγματα και γενικότερα με τα προβλήματα που μαστίζουν τον ελληνικό αθλητισμό και τη βία στα γήπεδα".

  • Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ηρακλή. Ντίκα και Λέκι αποχώρησαν με προβλήματα και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό κρίνεται αμφίβολη. Ο Ρουμάνος επιθετικός αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ενώ ο Αργεντίνος αμυντικός υπέστη κάκωση στο αριστερό γόνατο.

    Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Γιαννούλης που πιθανότατα πάντως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι, όπως και ο Σερζ Ντιέ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε. Απών από την προπόνηση ήταν και ο Τάσος Κατσαμπής λόγω μίας δικαστικής υποχρέωσης.

  • Δεν υπάρχουν σχόλια: