Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Εθνική Ελλάδας: Με τηλεοπτική κάλυψη το Ουκρανία-Ελλάδα


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ του 2010 θα έχουν οι απανταχού Έλληνες (και μη) φίλαθλοι.

Οι διαπραγματεύσεις με τους Ουκρανούς για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του επαναληπτικού στο Ντόνετσκ είχαν αίσιο τέλος και ως εκ τούτου το κρίσιμο ματς που θα κρίνει τη συμμετοχή ή μη της Εθνικής μας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το MEGA την Τετάρτη (18/11) στις 20:00.

Είπε "όχι" ο Δέλλας

Εκτός από τις πρόσκλησεις σε Γκαλίτσιο και Τζαβέλλα, αμέσως μετά τον αγώνα με την Ουκρανία συζητήθηκε το ενδεχόμενο κλήσης επιπλέον ποδοσφαιριστών ενόψει του επαναληπτικού. Μερικές από τις περιπτώσεις που συζητήθηκαν πέραν των Τζαβέλλα και Γκαλίτσιου, ήταν εκείνες των Μανιάτη και Δέλλα.

Ωστόσο ο πρώτος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ ο Δέλλας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Φύσσα δήλωσε ότι δεν είναι σε θέση, από πολλές απόψεις, να συμμετάσχει στην αποστολή.

Στα αγωνιστικά, οι διεθνείς που δεν έπαιξαν το Σάββατο (συμπεριλαμβανομένων των Μήτρογλου, Χαριστέα, αλλά όχι και του Αβραάμ Παπαδόπουλου) έκαναν προπόνηση στον Άγιο Κοσμά και οι υπόλοιποι χαλάρωμα.

Σε ό,τι αφορά τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, η κατάστασή του ήταν αισθητά βελτιωμένη, θα ακολουθήσει την αποστολή στο Ντόνετσκ και εκτιμάται ότι τη Δευτέρα θα προπονηθεί κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: