Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Παρουσίαση μετά γκάφας για Αλόνσο!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Περιπετειώδης ήταν η παρουσίαση του νέου αποκτήματος της Ferrari Φερνάντο Αλόνσο, στους οπαδούς της ομάδας, η οποία έγινε στην πίστα της Βαλένθια.

Ο πρόεδρος της ιταλικής κατασκευάστριας εταιρείας Λούκα Ντι Μοντετζέμελο ανέλαβε την περιήγηση του Ισπανού στην πίστα «Ρικάρντο Τόρμο», υπό τις επευφημίες 17000 και πλέον φιλάθλων που έσπευσαν να καμαρώσουν τον νέο πιλότο της ομάδας. Παρέα με τον Φερνάντο Αλόνσο στο πίσω κάθισμα της Ferrari του προέδρου, βρισκόταν και ο Βραζιλιάνος οδηγός Φελίπε Μάσα.

Η ατμόσφαιρα έμοιαζε μοναδική, μέχρι την στιγμή που το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις άνδρες, κόλλησε σε μία αμμοπαγίδα, στην προσπάθεια του προέδρου να πλησιάσει την κερκίδα. Το όχημα ακινητοποιήθηκε και χρειάστηκε να κατέβουν οι δύο οδηγοί της F1, προκειμένου να το σπρώξουν.

Η λύση τελικά δόθηκε από έναν διερχόμενο οδηγό (επίσης οδηγούσε Ferrari), ο οποίος μετέφερε τους τρεις άνδρες εκτός αμμοπαγίδας.

Όπως ήταν φυσικό, οι δηλώσεις του Ισπανού πρώην πιλότου της Renault, επισκιάστηκαν από την γκάφα του προέδρου. Για την ιστορία πάντως, σας τις παρουσιάζουμε: «Αυτή είναι μία σημαντική ημέρα για εμένα, γιατί εδώ πραγματικά μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο κόσμος της Ferrari. Το 2010 ελπίζω να διεκδικήσω το πρωτάθλημα μαζί με τον Φελίπε (Μάσα), ώστε όλοι οι φίλοι της ομάδας να είναι περήφανοι για εμάς και τον επαγγελματισμό μας», είπε ο Αλόνσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: