Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Ο Ροναλντίνιο αγοράζει σπίτι στο Σούνιο!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τα ταξίδια του Ροναλντίνιο στην Ελλάδα, προς το παρόν για να διασκεδάζει στα μπουζούκια, φουντώνουν τις φήμες που συνδέουν τα επενδυτικά του σχέδια με το ποδοσφαιρικό του μέλλον, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής». Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ψάχνει να αγοράσει οικόπεδα σε Σούνιο και Μύκονο!

Η πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα ήταν το καλοκαίρι του 2005, όταν είχε λάβει πρόσκληση από την ΕΠΑΕ και παρέστη στο «Πολιτεία Τένις Κλαμπ» για την κλήρωση του 27ου επαγγελματικού πρωταθλήματος, εισπράττοντας -ουσιαστικά για παρουσία λίγων ωρών- το ποσό των 300.000 ευρώ! Αυτό ήταν... Από τότε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής «κόλλησε» με την Ελλάδα και έχει κάνει την έλευσή του να μοιάζει με τη διαδρομή Κολιάτσου-Παγκράτι!

Οι βουτιές στη Μύκονο

Η έλευσή του στη φημισμένη στους κύκλους των απανταχού σελέμπριτις Μύκονο, του θύμισε κάτι από την παραλία της... Κόμπα Καμπάνα. Ο Ρόνι κάνει τα μπάνια του στο «Super Paradise» και λίγο αργότερα με το τουμπελέκι παραμάσχαλα δίνει το δικό του σόου λικνίζοντας το κορμί του στους ρυθμούς της σάμπα, όπως μόνο οι Βραζιλιάνοι ξέρουν καλά να κάνουν.

Ο «Ρόνι» γλεντάει με τα λεφτά του Σ. Μπερλουσκόνι και απολαμβάνει τις μοναδικές αυτές στιγμές. Πίνει άφθονη σαμπάνια στα υπαίθρια μπαράκια και ανταλλάσσει καυτά φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα μάτια που τον παρακολουθούν. Η παρουσία του στο «νησί των ανέμων», εκεί όπου (και) ο Σωκράτης Κόκκαλης «ζει και βασιλεύει» τη θερινή περίοδο, εκτινάσσει στα ύψη τη φημολογία πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ «ψήνεται» για να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη, αλλά «ποτέ μη λες ποτέ».

Δεύτερο σπίτι του

Πλέον είναι «ηλίου φαεινότερον» πως ο «μάγος» της μπάλας έχει κάνει την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του. Οποτε «χορταίνει» ποδόσφαιρο και αποφασίζει να «το ρίξει έξω», ναυλώνει ένα αεροπλάνο για πάρτη του και «τσουπ» εμφανίζεται. Ποιος θα πίστευε ότι ο «πολύς» Ροναλντίνιο ακούει Βέρτη, πετάει λουλούδια με τη σέσουλα, ζώντας τόσο έντονα την «ντόλτσε βίτα;».

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησε ταξίδι «αστραπή» από τη γειτονική Ιταλία και αναστάτωσε ξανά τη νυχτερινή Αθήνα. Μόλις ολοκληρώθηκε το ματς της Μίλαν - Λάτσιο ναύλωσε ένα αεροπλάνο, καταβάλλοντας περί τα 45.000 ευρώ, και με τη συνοδεία του έφτασε ξανά στην Ελλάδα για να ξεφαντώσει.

Η αρχή έγινε από τα must καφέ της Γλυφάδας, συνεχίστηκε στην πλατεία Μπουρναζίου (στο «Εnzzo de cuba»), στο κλαμπ «Villa Mercedes» και ολοκληρώθηκε στις μεγάλες κοσμικές πίστες. Πιο συγκεκριμένα, στο «Κέντρο Αθηνών», για να ακούσει live τον φίλο του, Νίκο Βέρτη. Μαζί του στο ίδιο τραπέζι κάθονται άτομα που έχουν σχέση τόσο με τον ποδοσφαιρικό όσο και με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Αγορά οικοπέδων σε Σούνιο και Μύκονο

Στην τελευταία του επίσκεψη την περασμένη Κυριακή ρωτούσε να μάθει λεπτομερώς τον τρόπο ζωής των Ελλήνων. Το γεγονός αυτό μεταφράστηκε από πολλούς ως ένδειξη των μελλοντικών του σχεδίων, τα οποία δεν αποκλείεται να σχετίζονται με ακόμη συχνότερη παρουσία του στη χώρα μας.

Μάλιστα, φημολογείται πως προτίθεται να χτίσει βίλα στην περιοχή του Σουνίου και γι’ αυτό τον λόγο κατά την τελευταία του επίσκεψη είδε από κοντά μία έκταση περίπου 10 στρεμμάτων, η οποία ανήκει σε επιφανή επιχειρηματία. Μάλιστα, ανάλογη κίνηση σκέφτεται να κάνει και στη Μύκονο.

Από τις σκέψεις και τα λεγόμενά του ο περίγυρός του κατέληξε και στο ενδεχόμενο να αναζητήσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό στη χώρα μας! Οχι για να κάνει «αρπαχτή», αφού τα χρήματα τρέχουν από τα μπατζάκια του, αλλά επειδή έτσι γουστάρει. Μοιάζει παθιασμένος με την Ελλάδα, την «έχει ψωνίσει» κανονικά. Λέγεται πως στο επόμενο ταξίδι του δεν θα παραμείνει στο «κλεινόν άστυ», αλλά θα ανηφορίσει και στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο Αντώνης Ρέμος τού έχει κάνει «πλύση εγκεφάλου» και ο «Ρόνι» φαίνεται ότι θα ενδώσει. Αλλωστε, η συμπρωτεύουσα φημίζεται για τη νυχτερινή της διασκέδαση και, αν του αρέσει μια φορά στην Αθήνα, στη «νύφη του Θερμαϊκού» θα ξετρελαθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: