Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Γερμανία Έφυγε από το γήπεδο ο Τόνι όταν αντικαταστάθηκε!


Δεν έφτανε στη Μπάγερν η ισοπαλία 1-1 με τη Σάλκε στην "Αλιάντζ Αρίνα" (δεύτερη σερί ισοπαλία σε ντέρμπι μετά το 0-0 με τη Στουτγκάρδη την περασμένη αγωνιστική) που την άφησε έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή και στην 8η θέση του πίνακα, ήρθε να προστεθεί και ένα ακόμα επεισόδιο στο σήριαλ της ταραχώδους σχέσης του Λουίς Φαν Χάαλ με τον Λούκα Τόνι από τις αρχές καλοκαιριού.
Αιτία αυτή τη φορά αποτέλεσε η απόφαση του Ολλανδού τεχνικού να αντικαταστήσει τον Ιταλό επιθετικό στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με τον Άριεν Ρόμπεν, επιλογή που τσάντισε τόσο τον παίκτη ώστε να μαζέψει τα πράγματά του και να το... σκάσει από το γήπεδο με το που έγινε αλλαγή!

"Αυτό δεν μπορεί γίνει επιτρεπτό. Υπάρχει σχετικός κανονισμός και θα συζητήσουμε για αυτό μέσα στην ομάδα. Εάν συνέβη κάτι τέτοιο δεν είναι καλό. Θα πρέπει να μιλήσουμε", δήλωσε ο Φαν Χάαλ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Να σημειωθεί πως ο Τόνι δεν κατάφερε ουσιαστικά να κερδίσει ποτέ την εμπιστοσύνη του Φαν Χάαλ, ο οποίος έφτασε στο σημείο πρόσφατα να τον στείλει να αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα, με τον Ιταλό διεθνή φορ να χρειάζεται να περιμένει μέχρι την 9η αγωνιστική για να πάρει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν τη φανέλα του βασικού με τους Βαυαρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: