Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Καυστικές δηλώσεις Σάντος

Που να έχανε! Ποιος είδε τον Φερνάντο Σάντος και δεν τον φοβήθηκε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανθρακικού στη Κομοτηνή. Εκνευρισμένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του, ο Πορτογάλος προπονητής είπε ξεκάθαρα ότι έδειξαν απειθαρχία αρνούμενος να συμβιβαστεί με τους βαθμούς της νίκης.

"Ετσι όπως παίξαμε μετά το 60', είναι σαν να πήραμε το παιχνίδι κατά τύχη. Ο καθένας έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και δεν γίνεται να παίζουμε έτσι, από τη στιγμή που θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα", είπε δευτερόλεπτα μετά το παιχνίδι στο συνδρομητικό κανάλι, ενώ ήταν ακόμη πιο καυστικός στη συνέντευξη Τύπου.

"Μια νίκη που επιτεύχθηκε με πολύ τύχη. Ηταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο όπου βάλαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πανθρακικού ήταν πιο οργανωμένη και καλύτερη. Μας μάρκαρε σωστά και μας πίεσε. Η ομάδα μου πέτυχε το δεύτερο γκολ και από εκεί και πέρα παίξαμε πολύ άσχημα, με μικρή οργάνωση. Κι όταν ισχύει αυτό, δεν μπορούμε να έχουμε σωστή άμυνα. Δεν λέω ότι οι παίκτες μου δεν προσπάθησαν, αλλά αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε μεγάλη ομάδα, πρέπει να βλέπουμε διαφορετικά το παιχνίδι. Ο Πανθρακικός δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα, στο ποδόσφαιρο, λέμε ότι τα αποτελέσματα μένουν. Υπήρξαν παιχνίδια στο παρελθόν στα οποία δεν κερδίσαμε, παρότι είχαμε παίξει καλά", είπε αρχικά

"Θα μιλήσουμε με τους παίκτες, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι κάνουμε πολύ δύσκολα τα πράγματα, όταν δεν αντιλαμβανόμαστε ότι βρισκόμαστε σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και νομίζουμε ότι είμαστε σε έναν χώρο που απλά έχει μια μπάλα. Στην ομάδα υπάρχουν παίκτες με ιδιαίτερη ποιότητα και πρέπει να παίζουν καλύτερα".

Ρωτήθηκε για το αν θα έπρεπε να προχωρήσει σε διαφορετική διαχείριση του υλικού και απάντησε ότι "τι να έκανα; Να τους βγάλουμε όλους και να βάλουμε τους άλλους; Δηλαδή εγώ δεν ξέρω από ποδόσφαιρο;". Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε και για το ντέρμπι με τον Αρη, όπου απάντησε ότι "είναι ένα μεγάλο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: