Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Ζαμπέτας: «Το υλικό ήθελε… αρχηγό και είχαμε δίκιο»

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Αντώνης Ζαμπέτας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την νικηφόρα πορεία της ομάδας και την στήριξη του κόσμου λέγοντας: «Η συσπείρωση του κόσμου δεν είναι κάτι θετικό αλλά υπάρχει τα τελευταία χρόνια, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επιτυχίες. Η εικόνα του γηπέδου είναι μοναδική, μας ζηλεύουν με την καλή έννοια οι άλλες ομάδες. Ακόμα και οι λίγοι που το σκέφτονταν, τους αναγκάσαμε να έρχονται και έχει αυξηθεί το νούμερο των εισιτηρίων από 15.000 φτάσαμε πλέον κοντά στις 20.000».
Αναφερόμενος στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ είπε: «Διαπιστώσαμε ότι δεν αρκεί να έχεις καλές μονάδες, αλλά πρέπει να έχεις και τον αντίστοιχο αρχηγό τους, τον προπονητής τους, για να διαχειριστεί το υλικό. Αποδείχθηκε ότι είχαμε δίκιο, όχι μόνο για τις τελευταίες τέσσερις νίκες αλλά και γιατί και η συνέχεια πιστεύουμε ότι θα είναι το ίδιο. Ίσως η νοοτροπία των τελευταίων ετών να μην ήταν η σωστή, ότι η διοίκηση έπρεπε να ασχολείται με το έμψυχο δυναμικό. Δουλειά μας στην διοίκηση είναι οικονομικά η ομάδα να είναι δυνατή και σωστή στις υποχρεώσεις της. Η εικόνα που παρουσίασε το «Κλ. Βικελίδης» στο παιχνίδι με την Μπόκα έδωσε μία τεράστια δυναμική, όχι μόνο για το θέμα Κούπερ αλλά και για τις συζητήσεις μας με εταιρείες. Προσπαθήσαμε επίσης με ειλικρίνεια να τον πείσουμε, είχε δει τον αγώνα με την Μπόκα και έπαιξε τον ρόλο του και εκείνο το παιχνίδι» ενώ συμπλήρωσε για την ενασχόληση του Αργεντίνου τεχνικού και για άλλα θέματα που αφορούν την βελτίωση της ομάδας σε αρκετά ζητήματα: «Μας είπε ότι ήθελε να φέρει έναν άνθρωπο για το χόρτο, εμείς βέβαια έχουμε δύο γεωπόνους. Ήρθε και έκανε έλεγχο στο «Κλ. Βικελίδης» δεν το βρήκε τόσο κακό, αντίθετα το χόρτο στο βοηθητικό κέντρο δεν είναι το καλύτερο, είναι σε κακή κατάσταση. Είδε την υποδομή, δηλαδή καμία και του είπαμε ότι μετά το πέρας του πρωταθλήματος θα μπουν τα μηχανήματα για να μπορέσουμε να το φέρουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Κάποια πράγματα δυστυχώς στην Ελλάδα γίνονται χωρίς μελέτη».
Αναφορικά με τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες είπε: «Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχαμε τέσσερις συνεχόμενες νίκες» ενώ συμπλήρωσε: «Ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες για το δελτίο του Αντού».
Για τα μεταγραφικά είπε: «Βρισκόμαστε στην αναζήτηση ακόμα ενός παίκτη, αλλά όπως έχει πει και ο κ. Κούπερ τον Γενάρη είναι δύσκολο να βρεις κάποιον παίκτη έτοιμο και σίγουρα θα γίνει μία μεταγραφή για να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα μας, όχι απλά για να γίνει» ενώ συμπλήρωσε: «Μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, όπου όλοι μας ήμασταν δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα, ο κ. Κούπερ μας είπε ότι η ομάδα κάνει μία μίνι προετοιμασία, οι παίκτες είναι πιασμένοι και μας είπε ότι όλα θα πάνε καλά. Έτσι και έγινε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: