Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός 2-1

Απρόβλεπτη τροπή παίρνει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα μετά την νίκη του ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής! Ο «δικέφαλος» του βορρά επικράτησε με 2-1 του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού, μειώνοντας την διαφορά του από την κορυφή στους δύο βαθμούς και κρατώντας «ζωντανό» στο παιχνίδι τον Ολυμπιακό με τον οποίο ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση. Σε διάστημα δέκα λεπτών και τα τρία γκολ του ματς! Μια ασύλληπτη έμπνευση του Γκαρσία έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ στο 59’, ο Σισέ ισοφάρισε στο 64’ αλλά ο Μουσλίμοβιτς επανέφερε γρήγορα την τάξη στο 68’. Μπορούσε τον βαθμό το «τριφύλλι» που είχε δοκάρι με τον Καραγκούνη στο πρώτο ημίχρονο και τις περισσότερες ευκαιρίες στην επανάληψη.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Πάμπλο Γκαρσία, Φωτάκης, Σορλέν (88' Κριστιάνο), Βιερίνια (90' Τσιρίλο), Ιβιτς, Εντίνιο (53' Μουσλίμοβιτς)

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης (71' Χριστοδουλόπουλος), Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο (79' Νίνης), Σισέ.

Ο Σάντος δήλωσε: «Νομίζω ότι πιέσαμε πολύ και παίξαμε αρκετά καλά», ανέφερε αρχικά ο Σάντος στις πρώτες του δηλώσεις μετά το φινάλε της αναμέτρησης και πρόσθεσε: «Υπήρχε παραπάνω νευρικότητα, αλλά δικαιολογείται από τον χαρακτήρα του παιχνιδιού.

Είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Πρόκειται για μία σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε…».

Σε ερώτηση για το τι σημαίνει η σημερινή νίκη, απάντησε: «Δεν αλλάζει τίποτα για την συνέχεια αυτή η νίκη».


Δεν υπάρχουν σχόλια: