Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Μπέκαμ: "Δεν θα πανηγυρίσω στο Ολντ Τράφορντ"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Έχουν περάσει σχεδόν επτά χρόνια από τότε που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ άφησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η αγάπη του για τους "κόκκινους διαβόλους" δεν έπαψε ποτέ να υφίσταται...

Απόδειξη οι τελευταίες δηλώσεις του στο περιοδικό "Inside United" όπου αποκάλυψε ότι ακόμα και αν σκοράρει στο "Ολντ Τράφορντ" στις 10 Μαρτίου και η Μίλαν πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ δεν πρόκειται ο ίδιος να πανηγυρίσει από σεβασμό σε όλα όσα έχει περάσει εκεί.

"Μερικές φορές τα συναισθήματα σε συνεπαίρνουν όταν πετυχαίνεις γκολ, όμως δεν θα πανηγυρίσω αν σκοράρω κατά της Γιουνάιτεντ. Σέβομαι τους οπαδούς και το σύλλογο.

Η Γιουνάιτεντ ήταν ο σύλλογος για τον οποίο ήθελα πάντα να παίξω και απόλαυσα κάθε λεπτό της παρουσίας μου εκεί.

Τα πρώτα χρόνια (αφότου έφυγα) ήταν δύσκολα και ήταν πολλά πράγματα που μου έλειψαν", τόνισε στις δηλώσεις του ο 35άχρονος άσος της Μίλαν, και πρόσθεσε:

"Η σχέση που έχω με τους οπαδούς είναι ακόμα σημαντική για μένα. Πέρασα κάποιες δύσκολες στιγμές και δεν σταμάτησαν ποτέ να με υποστηρίζουν. Δεν θα είχα καταφέρει να κάνω τίποτα χωρίς αυτούς.

Για μένα είναι οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο και η υποστήριξη που μου έδιναν κάθε εβδομάδα ήταν εκπληκτική. Η Γιουνάιτεντ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο".

Να σημειωθεί πως ο "Μπεκς" πέρασε 13 σεζόν στο Μάντσεστερ όπου σημείωσε 85 τέρματα σε σχεδόν 400 εμφανίσεις του, κατακτώντας μεταξύ άλλων σε αυτό το διάστημα έξι πρωταθληματα Αγγλίας, 2 FA Cup και 1 Τσάμπιονς Λιγκ τη χρονιά του ιστορικού τρεμπλ (1999).

Δεν υπάρχουν σχόλια: