Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΝΑΠΟΛΙ - Διαμαρτυρία με μάσκες Κολίνα!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την δυσαρέσκεια τους, για τα διαιτητικά λάθη που γίνονται σε βάρος της ομάδας τους, θα εκφράσουν στο παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα στην Ίντερ, οι οπαδοί της Νάπολι. Συγκεκριμένα, μιας και έχουμε απόκριες, αποφάσισαν να φορέσουν όλοι μάσκες του Πιερλουίτζι Κολίνα.

Ο Κολίνα, είναι αρχιδιαιτητής της ιταλικής λίγκας και υπεύθυνος για τους ορισμούς διαιτητών και βοηθών στην Serie A και Serie B. Η κίνηση αυτή, διαδόθηκε μέσω του μπλόγκ www.azzurrissimi.it.

“Παρακολουθώ ποδόσφαιρο σε όλη μου την ζωή και ως οπαδός και δημοσιογράφος, οφείλω να πω ότι δεν έχω ξαναδεί, τόσα πολλά λάθη σε ένα παιχνίδι, όπως αυτά που έκανε ο Νταμάτο στο Ουντινέζε – Νάπολι. Πολλοί από εσάς θυμάστε πως ο νυν αρχιδιαιτητής στο Καμπιονάτο έγινε δέκτης διαμαρτυριών με αυτό τον τρόπο από τους οπαδούς της Τσεχίας κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2000 μετά την άγρια πολεμική που είχε δεχτεί για ημέρες για ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της Ολλανδίας.

Για να διαμαρτυρηθούν για τον Κολίνα οι υποστηρικτές του Νέντβεντ δημιούργησαν και φόρεσαν μία μάσκα με τα χαρακτηριστικά του Κολίνα που είχε τεράστιες ομοιότητες με τον ET τον εξωγήινο. Στο Σαν Πάολο μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο. Μου φαίνεται ένας τρόπος καθαρός και δραστικός για να τραβήξουμε όλη την προσοχή των διαιτητών.”, ανέφερε ο εμπνευστής της διαμαρτυρίας Αντονέλο Περίλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: