Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Κυργιάκος:"Κορυφαίος ο Μπενίτεθ"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον προπονητή του στην Λίβερπουλ, ο Σωτήρης Κυργιάκος.

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε ότι έμαθε πολλά με τον Ισπανό τεχνικό και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την κατάκτηση μίας θέσης που θα οδηγήσει τους "κόκκινους" στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. "Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχω δουλέψει.

Έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με τον σύλλογο και απολαμβάνω να δουλεύω μαζί του. Έμαθα πολλά από αυτόν και όλοι θέλουμε να παίζουμε καλά γι΄αυτόν και τον σύλλογο.

Ήταν σημαντική η νίκη το Σάββατο για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Θέλουμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα και ήταν μία καλή νίκη για εμάς", είπε ο Σωτήρης Κυργιάκος και πρόσθεσε για το επόμενο παιχνίδι.

"Η Άρσεναλ είναι καλή ομάδα και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το καλό είναι ότι είχαμε κάποια θετικά αποτελέσματα και έχουμε την πίστη ότι θα τα καταφέρουμε".

Τέλος για τους οπαδούς της Λίβερπουλ, ανέφερε:"Μου αρέσει να αγωνίζομαι μπροστά στους οπαδούς της Λίβερπουλ. Με σέβονται και ξέρουν ότι πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.

Θέλω να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και να βοηθάω την ομάδα. Είναι εκπληκτικό όταν ακούω το κοινό να φωνάζει το You'll Never Walk Alone αλλά είναι αδύνατο να εκφράσω τα συναισθήματα μου και πόσο καλά σε κάνει να αισθάνεσαι. Αγωνίζομαι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και είναι τιμή μου που παίζω γι΄ αυτούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: