Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

«Για τον Πάμπλο»

Τόσο ο Σάντος όσο και οι παίκτες του ΠΑΟΚ αφιέρωσαν τη νίκη στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ στον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός άσος περνάει ένα δράμα μετά το χαμό της πολυαγαπημένης του μητέρας και από την Παρασκευή βρίσκεται στην Ουρουγουάη για να παραστεί στην κηδεία.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Στέλιου Μαλεζά: «Θέλω να δώσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Πάμπλο και να του αφιερώσω τη νίκη που πετύχαμε. Ξέρω ότι περνάει δύσκολα, αλλά ξέρω πως θα γυρίσει κοντά μας και θα είναι πάλι δυνατός», είπε αρχικά ο 25χρονος αμυντικός, ενώ για την παρουσία του Σνάουτσνερ στο κέντρο της άμυνας σημείωσε: «Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε κάθε στιγμή. Ηξερα πως έχει ξαναπαίξει, το είχαμε δοκιμάσει και σε προπόνηση. Όλα πήγαν όπως τα θέλαμε».

Φωτάκης: Δεν έχει σημασία ο σκόρερ

Ο Γιώργος Φωτάκης από τη μεριά του σκόραρε το νικητήριο γκολ της ομάδας του και είπε: «Δεν έχει σημασία ο σκόρερ, αλλά το ότι κερδίσαμε. Εχω μάθει να παλεύω κάθε μέρα στην προπόνηση και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό είτε παίζω ένα λεπτό είτε 90. Στο ποδόσφαιρο κερδίζει το καλό σύνολο και εμείς ήμασταν ομάδα σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Κάναμε ευκαιρίες και πήραμε αυτό που θέλαμε».

Ίβιτς: «Κρατάμε τους βαθμούς»

Όσον αφορά τον Ίβιτς τόνισε: «Αυτή η νίκη σημαίνει τρεις βαθμούς. Κι αυτούς κρατάμε. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ο,τι έγινε έγινε και δεν αλλάζει», είπε αρχικά ο Σέρβος μέσος και πρόσθεσε:

«Παίξαμε σε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο και είναι ντροπή να γίνονται παιχνίδια σε τέτοια γήπεδα. Και όταν λέω παίξαμε, εννοώ όλοι οι παίκτες, όχι μόνο εμείς. Είχαμε πάθος, ψυχή, πιέσαμε, κάναμε φάσεις. Ήμασταν σε όλο τον αγώνα καλύτεροι και πήραμε δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Όσον αφορά το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Βλάνταν Ιβιτς τόνισε: «Εχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην πρώτη ομάδα της βαθμολογίας. Αυτό τα λέει όλα. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι και εμείς από τη Δευτέρα θα ετοιμαστούμε γι’ αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: