Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Τον πέθαναν πριν την ώρα του!

Οι Μπίσοπ Όκλαντ αποτελούν έναν από τους πιο παραδοσιακούς ερασιτεχνικούς συλλόγους στην Αγγλία έχοντας ιδρυθεί το 1886. Το Σάββατο στις 13 Ιανουαρίου υπέστησαν μία από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές της ιστορίας στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νιουκάστλ Μπένφιλντ.

Και αυτό γιατί ο σύλλογος αποφάσισε να κρατήσει ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα, προς τιμή του άλλοτε παίκτη της ομάδας Τόμας Φάρερ. Από τα μεγάφωνα ακούστηκε η δυσάρεστη είδηση ότι ο Φάρερ, ο οποίος αγωνίστηκε στο σύλλογο από το το 1945 μέχρι το 1953, δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή. Μάλιστα, την επόμενη ημέρα η τοπική εφημερίδα είχε και ολόκληρο αφιέρωμα στον 86χρονο.

Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά στο σύλλογο υπολόγιζαν χωρίς τον Φάρερ, ο οποίος αποδείχτηκε ότι χαίρει άκρας υγείας! Ο πρόεδρος των Μπίσοπ Όκλαντ, Τέρι Τζάκσον, την επομένη του αγώνα αποφάσισε να επικοινωνήσει με την οικογένεια του Φάρερ για να εκφράσει τα συλληπητήρια του, αλλά προς μεγάλη του έκπληξη ανακάλυψε ότι το είδωλο της ομάδας βρίσκεται ζωντανός στο σπίτι του!

Ο Τόμι Φάρερ ζει με την γυναίκα του περίπου 500 χιλιόμετρα μαρκιά από το Μπίσοπ έχοντας κόψει οποιαδήποτε επαφή με την ομάδα με συνέπεια να βγει η φήμη ότι πλέον δεν βρίσκεται εν ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: