Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Ο Πασχάλης ζητάει συγνώμη


Το αντιαθλητικό χτύπημα του Κώστα Πασχάλη στον Βασιλόπουλο, όπως ήταν φυσικό έχει προκαλέσει αντιδράσεις, με τον άσο του Ρεθύμνου να παραδέχεται πως είχε πρόθεση να κάνει φάουλ, αλλά όχι τόσο σκληρό. «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να περιγράψω πόσο άσχημα νιώθω για το πόσο ηλίθια φέρθηκα. Ήταν μια πολύ κακή αντίδραση, ζητώ συγγνώμη από όλους και πρώτα από όλα από τον Φώτη», δήλωσε ο Πασχάλης, μετά το παιχνίδι, στην κρατική τηλεόραση για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Υπήρχε μια αψιμαχία στο παιχνίδι. Από δικό μου λάθος ξεπέρασα τα όρια, έκανα ένα σκληρό φάουλ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να τον χτυπήσω έτσι άσχημα. Απλά ήθελα να κάνω ένα δυνατό φάουλ. «Να ευχηθώ να είναι γερός στην υγεία του, περιμένω να μάθω τι θα γίνει, για να πάω να του ζητήσω προσωπικά συγγνώμη. Ήταν μια κακιά στιγμή, ένα λάθος που δεν έχω ξανακάνει, ελπίζω μόνο να είναι καλά το παιδί».

Μετά το περιστατικό, ο Κώστας Πασχάλης πήγε στο αστυνομικό τμήμα Δάφνης, κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης, όπου και παρέμεινε για αρκετές ώρες, μαζί με τον μάνατζερ του Ρεθύμνου. Ο πατέρας του Βασιλόπουλου για την ώρα δεν έχει υποβάλλει μήνυση, επιφυλάχθηκε ωστόσο του δικαιώματός του, και ο παίκτης του Ρεθύμνου αφέθηκε ελεύθερος.

Την ίδια ώρα ο ΠΣΑΚ μελετάει την υπόθεση, είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να περάσει έτσι ενώ υπάρχουν σκέψεις για διαγραφή του Πασχάλη από τα μητρώα του συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: