Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Αντάλλαξαν Χάουαρντ με Μπάτλερ οι Μάβερικς!


Σημαντική ενίσχυση στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τον τίτλο του ΝΒΑ έκαναν οι Μάβερικς!Η ομάδα του Ντάλας έδωσε στους Ουίζαρντς τους Τζος Χάουαρντ, Ντρου Γκούντεν, Τζέιμς Σίνγκλετον και Κουίντον Ρος, παίρνοντας ως αντάλλαγμα τους Κάρον Μπάτλερ, Μπρένταν Χέιγουντ και ΝτεΣον Στίβενσον.

Οι Μάβερικς αλλάζουν έτσι το βασικό τους «τριάρι», αντικαθιστώντας τον προβληματικό -λόγω τραυματισμών και συμπεριφοράς- Χάουαρντ με τον Μπάτλερ, έναν παίκτη που μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού και ο οποίος στο φετινό πρωτάθλημα έχει 16,9 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ κατά μέσο όρο.

Παράλληλα, με την απόκτηση των Χέιγουντ και Στίβενσον προσθέτουν στο ρόστερ τους δύο καλούς αμυντικούς σε ρακέτα και περιφέρεια αντίστοιχα, και αποκτούν παίκτες έμπειρους και ικανούς να βοηθήσουν στα πλέι-οφ.

Από την πλευρά τους, οι Ουίζαρντς κινούνται με γνώμονα το μέλλον και στόχο τη δημιουργίας μίας νέας ομάδας, αφού βρίσκονται για δεύτερη σερί χρονιά στις τελευταίες θέσεις, ενώ ο Γκίλμπερτ Αρίνας έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό ως το τέλος της σεζόν, μετά το επεισόδιο που είχε στα αποδυτήρια με τον συμπαίκτη του, Τζαβάρις Κρίτεντον.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η Ουάσινγκτον τις προσεχείς ημέρες να κάνει κι άλλες ανταλλαγές, παραχωρώντας πιθανά και τον Αντόν Τζέιμισον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: