Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Οι 3 πιο extreme πανηγυρισμοί σε γκολ!

1. Μάρκο Ταρντέλι (Ιταλία-Δυτική Γερμανία): Ο Μάρκο Ταρντέλι έκανε το 2-0 για την Ιταλία στον τελικό του Μουντιάλ της Ισπανίας με αντίπαλο τη Δυτική Γερμανία και κατάφερε με το συγκλονιστικό πανηγυρισμό του να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης σε όλους τους συμπατριώτες του. Μόλις είδε τη μπάλα να σπαρταράει στα δίχτυα, δάκρυα κύλησαν από τα μάτια του Ταρντέλι καθώς έκανε σπριντ προς τον ιταλικό πάγκο, με τον άσο της "σκουάντρα ατζούρα" να κρατάει σφιχτά τις γροθιές του και να κραυγάζει "Γκολ" με όλη τη δύναμη της φωνής του.


2. Ρόζερ (Κρουζέιρο-Ατλέτικο Μινέιρο): Ο Ρόζερ της Κρουζέιρο σκόραρε τον περασμένο Φεβρουάριο στο 3-1 κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο και προσέφερε στο κοινό έναν από τους πιο ευρηματικούς πανηγυρισμούς στην ιστορία. Μετά το γκολ, βγήκε έξω από τις διαφημιστικές πινακίδες και "δανείστηκε" από τη μασκότ της Κρουζέιρο το κεφάλι αλεπούς (το σήμα της ομάδας είναι η αλεπού) για να γνωρίσει την αποθέωση από το κοινό. Φυσικά πριν γυρίσει στον αγωνιστικό χώρο φρόντισε να επιστρέψει το κεφάλι στον κάτοχό του, τη μασκότ...


3. Κάρλος Τέβες (Μπόκα Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ): Στο "superclasico" μεταξύ της Μπόκα Τζούνιορς και της Ρίβερ Πλέιτ για το Κόπα Λιμπερταδόρες το 2004, ο Κάρλος Τέβες αποφάσισε να πανηγυρίσει ένα σημαντικό γκολ του κόντρα στη Ρίβερ βγάζοντας τη φανέλα της Μπόκα και μιμούμενος... χορό κότας! Ο λόγος που επέλεξε αυτό τον πανηγυρισμό ήταν επειδή ήθελε να "πικάρει" τους αντιπάλους, που τους είχαν αποκαλέσει "κότες" μετά από ήττα τους το 1966 από την Πενιαρόλ της Ουρουγουάης για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Μόλις ολοκλήρωσε πάντως τον πανηγυρισμό του, ο Αργεντινός διεθνής φορ αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή και έχασε τον τελικό της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: