Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Ακριβέ μου Ζοζέ...

Μπορεί ο Ζοζέ Μουρίνιο να έχει αρκετούς ...φανατικούς εχθρούς στον κόσμο του διεθνούς ποδοσφαίρου, ωστόσο οι φίλοι του και - κυρίως - οι εργοδότες του, εκτιμούν ιδιαίτερα τις ικανότητές του και το αποδεικνύουν.

Πρόσφατα, ήταν οι οπαδοί της Τσέλσι εκείνοι που τον υποδέχθηκαν με συνθήματα λατρείας στο Λονδίνο, κατά την αναμέτρηση της ομάδας τους με την Ίντερ για τους "16" του Champions League (ο "Ξεχωριστός" τους πίκρανε, καθώς η ιταλική ομάδα πήρε την πρόκριση), ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο ιδιοκτήτης της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, εκτιμώντας την προσφορά του και τη δουλειά του, τον ανταμείβει με ένα ποσό - ρεκόρ, που τού δίνει την πρώτη θέση μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων προπονητών στο διεθνές ποδόσφαιρο.

Ο 47χρονος Πορτογάλος εισπράττει ετησίως ...13 εκ. ευρώ(!), ένα εκ. ευρώ περισσότερα από τον δεύτερο της λίστας, ο οποίος είναι ο Ιταλός Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος βάζει στην τσέπη 12 εκ. ευρώ το χρόνο από τη φετινή συμφωνία του με τους Άραβες ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι.

Για τον 3ο της λίστας μην ψάχνετε σε κάποια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, καθώς πρόκειται για τον Βραζιλιάνο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ο οποίος αντάλλαξε με 9,5 εκ. ευρώ ετήσιες αποδοχές την απόφαση να μεταναστεύσει στο Ουζμπεκιστάν για λογαριασμό της Μπουνιοντκόρ, στην οποία αγωνίζεται ο "δικός μας" Ριβάλντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: