Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Δηλώσεις Κρόλντρουπ

Ο Περ Κρόλντρουπ είναι ένας παίκτης που απασχόλησε τους πράσινους την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, ενώ το όνομά του επανέρχεται στο προσκήνιο και ενόψει του καλοκαιριού, αφού πρόκειται για αξιόπιστη λύση στο κέντρο της άμυνας και το συμβόλαιό του με την Φιορεντίνα λήγει στο τέλος της σεζόν. Ο μάνατζερ του δανού αμυντικού, Ιπολίτο Γκάλοβιτς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φορέσει ο πελάτης του τη φανέλα του τριφυλλιού, παρά το γεγονός ότι παράδεχθηκε πως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στο καμπιονάτο και τους βιόλα...

"Σίγουρα, ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα με δυνατό όνομα στην Ευρώπη. Είναι ένας σύλλογος που θα ενδιέφερε οποιονδήποτε καλό ποδοσφαιριστή εδώ στην Ιταλία και φυσικά το Περ. Παρόλα αυτά, προτεραιότητα του πελάτη μου είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ιταλία. Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε κάτι με σιγουριά και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Αν έχουμε κάποια επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό θα το συζητήσουμε...", τόνισε ο Γκάλοβιτς.

Αναφορικά με το εάν είχε επαφές τον τελευταίο καιρό με ανθρώπους του Τριφυλλιού, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, ο ατζέντης του δανού αμυντικού ήταν ξεκάθαρος: "Είχαμε κάποιες επαφές τον περασμένο χειμώνα με τον football manager του Παναθηναϊκού (σ.σ. Αντωνίου), αλλά από τότε δεν έχει υπάρξει κάτι νεότερο".

Πάντως επιθυμία του Κρολντρουπ είναι να συνεχίσει στους βιόλα, όπως λέει και ο Γκάλοβιτς: "Αυτή την στιγμή ο Περ είναι παίκτης της Φιορεντίνα και θέλει να μείνει στην Φλωρεντία. Για την ώρα θέλει να ανανεώσει την συνεργασία του με τους βιόλα και με βάση αυτό κινούμαι κι εγώ. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο και θα προσπαθήσουμε να υπογράψουμε νέο συμβόλαιο διάρκειας 2-3 ετών".

Στην συνέχεια, μίλησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Γιουβέντους, διαψεύδοντας τα όσα ακούγονται: "Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι ψέματα από αυτά που ακούτε για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Γιούβε δεν ενδιαφέρεται αυτή την στιγμή για κανέναν παίκτη, καθώς δεν ξέρει ακόμα εάν θα καταφέρει να εξασφαλίσει μία θέση που θα την οδηγήσει στο Champions League της επόμενης σεζόν. Ετσι, οι άνθρωποι της ομάδας του Τορίνου δεν προχωράνε σε καμία επαφή με οποιονδήποτε παίκτη, μέχρι το τέλος της σεζόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: