Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Στη Θεσσαλονίκη ο Ντελινινκάιτις

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από τη Δευτέρα του Πάσχα ο Τόμας Ντελινινκάιτις ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας . Ποιος φεύγει από τον «δικέφαλο του Βορρά»Ο Λιθουανός διεθνής άσσος γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και τον Σούλη Μαρκόπουλο, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του «δικεφάλου».

«Έχω μάθει ότι η ομάδα έχει πολλές πιθανότητες να διεκδικήσει την πέμπτη θέση στη κανονική διάρκεια και να έχει καλύτερη τύχη στα πλέι οφ. Είμαι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά και για μένα αυτή η πρόταση του ΠΑΟΚ ήρθε σε μια στιγμή που σχεδόν είχα αποφασίσει ότι δεν βρω ομάδα για φέτος. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά στη Μούρθια, όμως είμαι καλά και είμαι έτοιμος να βοηθήσω.Συν τοις άλλοις αυτή η περίοδος μου στον ΠΑΟΚ θα με βοηθήσει να προετοιμαστώ καλύτερα και ενόψει των υποχρεώσεών μου με την Εθνική ομάδα για το Μουντομπάσκετ», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ντελινινκάιτις.

Όσον αφορά τη θέση θα ήθελε να παίξει, ο Λιθουανός απάντησε πως «μπορώ να παίξω και πλέι μέικερ και γκαρντ, αν και θα προτιμούσα το δεύτερο».

Δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση…

Βέβαια το ερώτημα που δημιουργείται με την άφιξη του Λιθουανού είναι ποιον παίκτη θα αντικαταστήσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής; Τη συγκεκριμένη απόφαση θα την πάρει φυσικά ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος αμφιταλαντεύεται μεταξύ δυο παικτών. Ο πρώτος είναι ο Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς που έχει πρόβλημα στη μέση και ο δεύτερος είναι ο Γουέιντ Χέλιγουελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: