Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Απολογείται ο Ηρακλής, στο ΑΣΕΑΔ η Λαμία

Πολύ δουλειά θα έχει αύριο Τρίτη η δικαιοσύνη όσον αφορά το βόλεϊ. Συγκεκριμένα ο Ηρακλής θα απολογηθεί για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Άρη, ενώ η Λαμία θα καταθέσει έφεση στο ΑΣΕΑΔ εναντίον της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για τιμωρία της έδρας της για δύο αγωνιστικές.

Καλή η ξεκούραση και οι μέρες του Πάσχα, ωστόσο από αύριο Τρίτη επανερχόμαστε για τα καλά σε ρυθμούς βόλεϊ και μάλιστα ρυθμούς που δεν έχουν να κάνουν με τα δρώμενα εντός αγωνιστικού χώρου. Συγκεκριμένα για αύριο έχει προγραμματιστεί η απολογία του Ηρακλή για τα όσα συνέβησαν στον προημιτελικό της Μίκρας κόντρα στον Άρη. Αναφερόμαστε στον τραυματισμό του Νίκου Ρουμελιώτη από κουτάκι μπύρας που πέταξαν οι οπαδοί του «γηραιού» από την εξέδρα, που είχε ως συνέπεια την διακοπή του ματς σε βάρος της γηπεδούχου ομάδας. Οι «κυανόλευκοι» θα προτάξουν την απρεπή όπως υποστηρίζουν συμπεριφορά του Ρουμελιώτη, αλλά και το ότι ο παίκτης δεν είχε τραυματιστεί όσο σοβαρά έδειχνε ο ίδιος. Στον Ηρακλή κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία, με την απόφαση να βγαίνει εκτός εξαιρετικού απροόπτου την προσεχή Πέμπτη, καθώς θα πρέπει να συνεχιστούν και τα πλέι οφ που έχουν σταματήσει μιας και δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα ζευγάρια που εκκρεμούν ανάλογα με την απόφαση για την τύχη του αγώνα Ηρακλής-Άρης.

Στο ΑΣΕΑΔ η Λαμία

Πραγματικά μία απόφαση που προκάλεσε αίσθηση την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν η βαριά τιμωρία της Λαμίας. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ και ο πασαδόρος της Γιάννης Χαριτωνίδης με άλλες δύο αγωνιστικές. Οι λαμιώτες αύριο θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ προκειμένου να μειωθεί η ποινή, την οποία και χαρακτηρίζουν απίστευτα αυστηρή και εδώ που τα λέμε δεν έχουν το παραμικρό άδικο, αν κρίνουμε αποφάσεις στα μέσα της χρονιάς για πολύ πιο σοβαρά παραπτώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: