Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Νίκη για Εσπανιόλ από το 1’ με γκολάρα

Στις νίκες επέστρεψε μετά από δύο αγωνιστικές η Εσπανιόλ, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Μάλαγα με 1-0 σε παιχνίδι για την δέκατη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν λίγα δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού, όταν ο Μάρκες με δυνατό σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα. Το γκολ αυτό ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία των παικτών της Εσπανιόλ, οι οποίοι στα επόμενα λεπτά ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και κάποιο δεύτερο γκολ.

Από το 60’ και μετά όμως, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος σήμερα έκανε αρνητικό ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων, πίεσε και στο 85’ έχασε μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν το μακρινό σουτ του Αμπέγι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Με τη νίκη αυτή η Εσπανιόλ έφτασε τους 18 βαθμούς και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της Πριμέρα, έχοντας όμως ένα παιχνίδι παραπάνω, ενώ η Μάλαγα έμεινε στους επτά και στην 18η θέση που οδηγεί σε υποβιβασμό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Σάββατο 06/11

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ράσινγκ Σανταντέρ 1-0
7’ Γιορέντε

Εσπανιόλ-Μάλαγα 1-0
1’ Μάρκες

Δεν υπάρχουν σχόλια: