Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Συζητήσεις για Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς κλέβει τις εντυπώσεις στον Ολυμπιακό και ήδη στο λιμάνι έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τη Σεντ Ετιέν για να «κλείσει» το θέμα μέχρι τις 20 του μηνός.
Ο Βέλγος επιθετικός εντυπωσιάζει με την ερυθρόλευκη φανέλα και στον Πειραιά θέλουν να τον αγοράσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Υπενθυμίζουμε πως ο Μιραλάς είναι δανεικός στον Ολυμπιακό από τη Σεντ Ετιέν με οψιόν αγοράς.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του έχουν πάρει την απόφαση εδώ και καιρό να τον αγοράσουν και δεν περίμεναν τον αγώνα με τον Πανιώνιο για να πειστούν. Σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός έχει δρομολογήσει τις εξελίξεις και το θέμα αναμένεται να «κλείσει» μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα μέχρι τις 20 του μήνα.
Οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν άμεσα προς τη διοίκηση της Σεντ Ετιέν για τον 23χρονο φορ, αφού οι Γάλλοι έχουν οικονομικά προβλήματα και στον Ολυμπιακό θέλουν να πετύχουν την πιο συμφέρουσα συμφωνία. Επιδίωξη είναι ο Μιραλάς να «κλείσει» με λιγότερα από 2,5 εκατομμύρια ευρώ που γράφει η ρήτρα. Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Μιραλάς αναμένεται να κλείσει στον Πειραιά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: