Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Παίρνει κεφάλια ο Κούπερ!

Τέλος στην αδιαφορία ετοιμάζεται να βάλει ο προπονητής του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός τεχνικός έκανε την αρχή με τον Τόνι Κάλβο, τον οποίο και άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Europa League. Ο Κούπερ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό τόνισε πως η ομάδα του είναι βαριά άρρωστη και χρειάζεται βαριά θεραπευτική αγωγή προκειμένου να αναρρώσει.

Είναι δεδομένο πως από την διοίκηση έχει το ελεύθερο προκειμένου να επανέλθει η καλή αγωνιστική εικόνα του Άρη. Σχετικά με τον Κάλβο φαίνεται πως η κίνηση να μείνει εκτός αποστολής είναι καθαρά θέμα σιωπηρής τιμωρίας. Σε περίπτωση που ο παίκτης δεν αλλάξει συμπεριφορά τότε το διαζύγιο θα είναι αναπόφευκτο για τον επόμενο Γενάρη.

Παράλληλα αυτό δείχνει πως είναι ένα μήνυμα για όσους άλλους ποδοσφαιριστές παρουσιάζουν τα ίδια συμπτώματα. Οι Κόκε, Ναφτί και Νέτο είναι κάποιοι από τους «πρωτοκλασάτους», οι οποίοι δεν έχουν μέχρι σήμερα δικαιώσει τον Κούπερ.

Κιτρινίζει η Μαδρίτη!

Το παιχνίδι του Άρη με την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πέρα για πέρα οριακό και η ομάδα του Κούπερ θα έχει την συμπαράσταση περίπου 2.500 φίλων του. Μπορεί η ήττα από τον Πανσερραϊκό να «χάλασε» την διάθεση των «κίτρινων» φιλάθλων όμως στο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα σταθούν δίπλα στην ομάδα.

Ταξίδι και προπόνηση

Για την Τετάρτη υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στις 20:00 στον αγωνιστικό χώρο του «Βιθέντε Καλντερόν» και μισή ώρα νωρίτερα θα υπάρξει η συνέντευξη Τύπου του Κούπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: