Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Γκουαρδιόλα: "Συνεχίζουμε το κληροδότημα του Κρόιφ"

Πεπ Γκουαρδιόλα: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν ήταν εύκολο. Υπάρχει ακόμα πολύ πρωτάθλημα, αλλά είμαστε χαρούμενοι που κάναμε τον κόσμο να διασκεδάσει. Είναι το αποτέλεσμα των τελευταίων 15-20 ετών. Προσπαθούμε να συνεχίσουμε ό,τι κληροδοτήσαμε από τον Κρόιφ. Είναι μία επιτυχία πολλών ανθρώπων, από τον πρόεδρο και τους σκάουτς, εδώ και πολλά χρόνια. Το κοινό ήταν σπουδαίο. Γνωρίζω ότι διασκέδασαν και ότι είναι μέρος της δουλειάς μας. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, είναι πολύ εύκολο να το πεις τώρα. Ο χρόνος θα κρίνει την ομάδα αργότερα. Είναι η καλύτερη Ρεάλ των τελευταίων ετών, πότε η Μπαρτσελόνα είναι ακόμα καλύτερη; Οχι, μόνο σήμερα. Το μόνο πράγμα που καθορίζει αυτό το ματς είναι ο τρόπος που παίζουμε. Είμαστε περήφανοι που ο κόσμος είδε τον τρόπο παιχνιδιού μας".
Νταβίντ Βίγια: "Η νίκη είναι σημαντική γιατί μας βάζει πάνω από τη Ρεάλ και παίρνουμε την πρώτη θέση. Εκτός αυτών, ο τρόπος που την πετύχαμε είναι σημαντικός. Είναι ένας θρίαμβος του στυλ. Η Ρεάλ δεν μπορούσε να νικήσει το κέντρο μας, που ήταν πολύ δυνατό. Το αποτέλεσμα φαίνεται και από την κυκλοφορία της μπάλας. Για το πρωτάθλημα, είναι ακόμα Νοέμβριος και πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και επειδή το πετύχαμε παίζοντας το ποδόσφαιρό μας. Είμαι χαρούμενος για αυτά τα δύο γκολ, αλλά θα ήμουν χαρούμενος ακόμα κι αν ήταν από κάποιον άλλον συμπαίκτη".
Κάρλες Πουγιόλ: "Ολα πήγαν καλά. Θέλαμε να μιλήσουμε στον αγωνιστικό χώρο και αυτό κάναμε. Είναι μόνο 3 πόντοι, δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε".
Ντάνι Αλβες: "Η ζωή συνεχίζεται. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ταπεινότητα. Γνωρίζαμε ότι παίζαμε στην έδρα μας, με την υποστήριξη των φιλάθλων μας, γι' αυτό ήμασταν ήρεμοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: