Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

«Θα ξεπεράσουμε αυτή την ντροπή»

Την απογοήτευσή του για την μεγάλη ήττα της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Χόρχε Βαλντάνο λίγα λεπτά μετά από τη λήξη του αγώνα. Ο γενικός διευθυντής της ομάδας της Μαδρίτης έκανε λόγο για ντροπιαστικό αποτέλεσμα το οποίο θα ξεπεραστεί, αλλά και για μια νέα ομάδα που συνεχώς βελτιώνεται.

«Είμαστε απογοητευμένοι αλλά νομίζω ότι η ομάδα είναι ακόμη καινούργια», τόνισε ο Βαλντάνο ο οποίος στη συνέχεια στάθηκε στο τρίτο τέρμα της Μπαρτσελόνα το οποίο έβαλε φρένο σε κάθε σκέψη που θα μπορούσαν να έχουν οι παίκτες της ομάδας του για ισοπαλία.

«Παίξαμε με την ένταση που έπρεπε να έχουμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά η ένταση δεν έχει να κάνει ποτέ με το αποτέλεσμα. Μπορεί να ήμαστε σε δύσκολη θέση γιατί απέναντί μας είχαμε μια ομάδα που ήταν καλύτερη από πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα και να σκεφτούμε πως θα πρέπει να είμαστε εμείς που θα πρέπει να κάνουμε μια τέτοια εμφάνιση στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: