Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Χαμός στην Τρίπολη από οπαδούς του ΠΑΟ!

Με τη λήξη του αγώνα Αστέρα – ΠΑΟ (0-0) οι φίλοι του Παναθηναϊκού πέταξαν καπνογόνα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, αφού είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την κάκιστη αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν.
Στη συνέχεια έγινε έκκληση από τα μεγάφωνα για να παραμείνουν στις θέσεις τους, όπως συμβαίνει εξάλλου με τους φιλοξενούμενους, αλλά εκείνοι δεν άκουσαν.
Μάλιστα, προσπάθησαν με… ντου να ξεφύγουν από τις εξέδρες, η αστυνομία έσπευσε για να περιορίσει την κατάσταση και τότε τα πνεύματα… άναψαν περισσότερο.
Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων, αλλά σχεδόν όλοι οι αγανακτισμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού έφυγαν από την θύρα 4 και κατευθύνθηκαν στο μέρος των αποδυτηρίων. Εκεί έσπασαν τα τζάμια των αποδυτηρίων, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ από τη… μανία τους δεν ξέφυγαν και αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα από τους κάτοικους της περιοχής.
Η αίθουσα όπου έγινε η συνέντευξη Τύπου είχε κλειστά τα φώτα, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός ο χώρος στους ταραξίες και προκαλέσουν περισσότερες ζημιές.
Κατά τις 22:00 τα φώτα άναψαν, τα πνεύματα ηρέμησαν και ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου.
Η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια που συνέβησαν έξω από το γήπεδο της Τρίπολης αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και του Αστέρα.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να στηρίξει κανείς την ομάδα, αλλά σίγουρα σε αυτούς δεν περιλαμβάνονται αυτοί που επέλεξαν σήμερα ορισμένοι, οι οποίοι, ανεξαρτήτως των προθέσεών τους, βλάπτουν τον Παναθηναϊκό και θίγουν τόσο την προοπτική όσο και την ιστορία του.
Πρέπει οι φίλαθλοί μας να βοηθήσουν την ομάδα και να απομονώσουν και αποβάλουν από την οικογένεια του Παναθηναϊκού όλα εκείνα τα ταραχοποιά στοιχεία που δημιουργούν προβλήματα στο σύλλογό μας».
Αναμένονται σήμερα οι εξελίξεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια: