Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

«Μισή» η Ζενίτ στην Αθήνα

Με πέντε σημαντικές απουσίες αναχώρησε για την Αθήνα η Ζενίτ, όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει την ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι επέλεξε 19 παίκτες, στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνονται λόγω τραυματισμού οι αμυντικοί Αλεξάνταρ Ανιούκοφ και Ίβιτσα Κρίζανατς, οι μέσοι Βλάντιμιρ Μπιστρόφ και Ντάνι, καθώς και ο επιθετικός Αλεξάντρ Κερζακόφ.

Το έργο της «Ένωσης», που χρειάζεται έναν βαθμό για να προκριθεί ως δεύτερη, γίνεται λιγότερο δύσκολο ελλείψει των πέντε βασικών στελεχών των αντιπάλων της. Σημειώνεται πως μετά το τελευταίο παιχνίδι για το Europa League κόντρα στην Άντερλεχτ, οι παίκτες της Ζενίτ είχαν άδεια οκτώ ημερών και μόλις το περασμένο Σάββατο επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Ο προπονητής των νέων πρωταθλητών Ρωσίας, που έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την πρώτη θέση του γκρουπ, πήρε μαζί του τρεις νεαρούς παίκτες, τους μέσους Αλεξέι Ιόνοφ και Ρόλαντ Γκιγκολάεφ, καθώς και τον επιθετικό Μαξίμ Κανούνικοφ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Βιάτσεσλαβ Μαλαφέεφ, Γιούρι Ζεβνόφ, Ντμίτρι Μπορόντιν.

Αμυντικοί: Νικολά Λομπάερτς, Μπρούνο Άλβες, Φερνάντο Μέιρα, Τόμας Χούμποτσαν, Αλεξάνταρ Λούκοβιτς.

Μέσοι: Κονσταντίν Ζιριανόφ, Ρόμαν Σιρόκοφ, Ιγκόρ Ντενίσοφ, Ζάμπολκς Χούζτι, Σεργκέι Σέμακ, Ρόλαντ Γκιγκολάεφ, Αλεσάντρο Ροζίνα, Αλεξέι Ιόνοφ.

Επιθετικοί: Ντάνκο Λάζοβιτς, Αλεξάνταρ Μπουχάροφ, Μαξίμ Κανούνικοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: