Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Πλατέλλας: «Δίνω πάντα το 100% για την ΑΕΚ»


Πλατέλλας: «Δίνω πάντα το 100% για την ΑΕΚ»

Απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ και πιστός στα «θέλω» του Γκουστάβο Πογέτ δήλωσε ο Βαγγέλης Πλατέλλας. «Πολύ σημαντικό», χαρακτήρισε το ματς κόντρα στην Βέροια.

Το μυαλό του αποκλειστικά στις υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ δηλώνει πως έχει ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως σέβεται απόλυτα τις επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ και είναι έτοιμος να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του όποτε κι αν του ζητηθεί.

Τέλος, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περιμένουν τους κιτρινόμαυρους στην κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στην Βέροια στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:


«Αυτό που έχω να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Να ακούω τον προπονητή, γιατί πάνω απ' όλα αυτός αποφασίζει για το τι θα κάνω. Εγώ πάντα δίνω το 100%. Όποτε μου δοθεί η ευκαιρία, θα είμαι παρών για την ομάδα. Δεν μπορώ να πω κάτι για όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες. Εγώ είμαι εδώ 100% συγκεντρωμένος για την ΑΕΚ».

Όσον αφορά στο αυριανό παιχνίδι με τη Βέροια, είπε: «Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Αυτό που έχουμε να κάνουμε μέσα στο σπίτι μας είναι να δουλέψουμε και να βγάλουμε ό, τι καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι οι αντίπαλοι σίγουρα θα έρθουν να κλειστούν πίσω για να βγαίνουν στις αντεπιθέσεις. Γι' αυτό εμείς πρέπει να τους διασπάσουμε και να κερδίσουμε το πολύ σημαντικό αυτό ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: