Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Όργια από Παππά και βοηθούς στην Τούμπα!!!


Όργια από Παππά και βοηθούς στην Τούμπα!

Από ακόμα μία κάκιστη διαιτησία του Ανδρέα Παππά και των βοηθών του σημαδεύτηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο, αφήνοντας με πολλά παράπονα γηπεδούχους και φιλοξενούμενους.

Παρά το γεγονός ότι ΠΑΟΚ και Ατρόμητος με την απόδοσή τους πρόσφεραν ωραίο θέαμα στην Τούμπα, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο, η παραφωνία καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λέπτου ήταν η διαιτησία του Ανδρέα Παππά και των βοηθών του, Χασάν Κούλα και Χρήστου Μπαλτά.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για τον πειθαρχικό έλεγχο του Ανδρέα Παππά, καθώς στο α’ ημίχρονο ο Μπίτολο θα έπρεπε να είχε αποβληθεί ενώ στο β’ ημίχρονο ο Μακ σε φάση τετ-α-τετ με τον Μπάρκα που ήταν έτοιμος να διαμορφώσει το 2-0, έχει κοπεί λανθασμένα για υπόδειξη οφσάιντ από τον Χρήστο Μπαλτά.

Όσο για τις φάσεις που διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι, αφορούν κατ’ αρχήν το γκολ με το οποίο προηγείται ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Μακ βρίσκεται σε θέση οφσάιντ τη στιγμή που ο Πέλκας του προσφέρει την ασίστ, αλλά ο Κούλα Χασάν δεν σήκωσε ποτέ τη σημαία, ενώ στο 17’ δεν δίνεται πέναλτι στον Ναπολεόνι σε μαρκάρισμα του Κίτσιου.

Παράλληλα, παράπονα υπάρχουν και για δύο φάσεις οφσάιντ που υποδεικνύει ο Μπαλτάς στον Ναπολεόνι και τον Λε Ταλέκ, αλλά και στις δύο περιπτώσεις οι επιθετικοί των Περιστεριωτών καλύπτονται από την άμυνα του ΠΑΟΚ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: