Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Αρέσει ο Λέτο στον Στραματσόνι - Φουντώνουν οι διαπραγματεύσεις!!


Αρέσει ο Λέτο στον Στραματσόνι - Φουντώνουν οι διαπραγματεύσεις

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει συλλέξει ήδη πληροφορίες για τον Σεμπαστιάν Λέτο και του 'χει κάνει το... κλικ. Συνεχίζονται οι επαφές των δύο πλευρών. Το διαβατήριο και ο χρόνος-σύμμαχος του Παναθηναϊκού.

Από χθες που βγήκε στη δημοσιότητα το ενδεχόμενο επιστροφής του Σεμπαστιάν Λέτο στον Παναθηναϊκό, επικρατεί ένα ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι περιμένουν από τον Αντρέα Στραματσόνι και τη διοίκηση να ντύσουν ξανά στα πράσινα έναν απ' τους αγαπημένους παίκτες τους!

Ο Ιταλός τεχνικός είναι αυτός που καλείται αρχικά να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του Αργεντινού. Ο «Στράμα» έχει ήδη συλλέξει πληροφορίες για την αγωνιστική (κι όχι μόνο) κατάσταση του «Σέμπα» και μάλιστα έχει σχηματίσει πολύ καλή εικόνα για τον 29χρονο άσο, ο οποίος μπορεί να προσφέρει τόσο στα άκρα της επίθεσης, όσο και ως σέντερ φορ, θέση που δοκιμάστηκε με... φοβερή επιτυχία επί Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Στραματσόνι πιστεύει πως ο Λέτο έχει όλα τα εφόδια και τις προδιαγραφές για να «αναγεννηθεί» σε ένα περιβάλλον που έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Είναι θετικός στο να αποκτηθεί, αλλά θέλει να μάθει τα... πάντα γύρω από τον πρώην άσο της Λανούς και η «μελέτη» συνεχίζεται.

Στο τριφύλλι, βέβαια, δεν βιάζονται να πάρουν την οποιαδήποτε απόφαση για επιστροφή του «Σέμπα» (παρά τη δεδομένη επιθυμία της διοίκησης να τον ξαναδεί στα πράσινα). Βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με την πλευρά του, εξετάζουν λεπτομερώς όλες τις παραμέτρους και ζυγίζουν τα δεδομένα που υπάρχουν. Άλλωστε ο χρόνος είναι σύμμαχός τους, δεδομένου πως ο παίκτης είναι ελεύθερος και οι πράσινοι έχουν δικαίωμα να τον κάνουν δικό τους ως τις 10 Φεβρουαρίου κι όχι ως την Δευτέρα, που λήγει η μεταγραφική περίοδος.

Πέραν της -θετικής σε πρώτη φάση- άποψης του Στραματσόνι και προτού υπάρξει οριστική κατάληψη στην υπόθεση θα πρέπει να αποσαφηνιστεί και το θέμα με το διαβατήριο του Λέτο. Αν δηλαδή είναι σε ισχύ το ιταλικό που είχε και παλιότερα αγωνιζόμενος στην Ελλάδα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση -τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν- δεν υπάρχει κενή θέση ξένου στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: