Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

«Δένει» κι απ’ την Αργεντινή το… γλυκό με Ζουκουλίνι!!


«Δένει» κι απ’ την Αργεντινή το… γλυκό με Ζουκουλίνι!

Δημοσιογράφος από την Αργεντινή, επικαλούμενος πληροφορίες απ’ την πλευρά του Ζουκουλίνι, κάνει λόγο για deal της ΑΕΚ με την Σίτι για τον 22χρονο, που ενδέχεται να βρεθεί στην Αθήνα την Κυριακή.

«Τελειωμένη» υπόθεση θεωρούν και στην Αργεντινή τον δανεισμό του Μπρούνο Ζουκουλίνι από την Μάντσεστερ Σίτι στην ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες που θέλουν την Ένωση να τα έχει βρει σε όλα για την μετακίνηση του 22χρονου μέσου μέχρι το τέλος της σεζόν επιβεβαιώνονται και απ’ τον δημοσιογράφο, Μαξιμιλιάνο Ερτόλα. Σε ανάρτησή του στο twitter, επικαλούμενος πληροφορίες απ’ το περιβάλλον του παίκτη, κάνει λόγο για deal των κιτρινόμαυρων με τους πολίτες, που ενδεχομένως να φέρει τον παίκτη στην Αθήνα ακόμη και την Κυριακή.

«Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν για τον Μπρούνο Ζουκουλίνι. Αύριο μπορεί
να ταξιδέψει στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Ένωση, εκτός από την προσθήκη ενός σημαντικού «γραναζιού», που μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στις θέσεις που αγωνίζονται οι Γιόχανσον και Μάνταλος (στο 4-3-3 που χρησιμοποιεί ο Πογέτ), συνεχίζει να κινείται για την απόκτηση σέντερ φορ. Την ώρα που η περίπτωση του Ισνάλντο από τη Νιούελς δείχνει να μένει πίσω, η ΑΕΚ έχει «stand by» τον Τόμας Πέκχαρτ, ενώ παρακολουθεί και τις εξελίξεις από το μέτωπο του Ραμίρο Κόστα (Αργεντινός, Τάργκο Μούρες). Αντίπαλος φαίνεται πως είναι ο χρόνος, που πιέζει αφάνταστα και δεν επιτρέπει στους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων να κινηθούν για άλλες περιπτώσεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: