Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Διαπραγματεύσεις με ΠΑΣ Γιάννινα για τον Τσάβες ο ΠΑΟΚ!!


Διαπραγματεύσεις με ΠΑΣ Γιάννινα για τον Τσάβες ο ΠΑΟΚ

Κοντά στην απόκτηση του Κρίστιαν Τσάβες είναι ο ΠΑΟΚ ο οποίος έχει αρχίσει τις διαπραγματεύσεις και με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Βελλίδης να μην είναι και ο μόνος παίκτης που θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ και μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη οι υπεύθυνοι της ομάδας τις τελευταίες ώρες έχουν επαφές με τον Κρίστιαν Τσάβες για την απόκτησή του αλλά και με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αργεντινός είχε καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί. Στον ΠΑΟΚ όμως επειδή γνωρίζουν ότι η ομάδα των Ιωαννίνων έχει δικαίωμα να καταθέσει έφεση κατά της προσφυγής έχουν αποφασίσει να αρχίσουν τις συζητήσεις και με τους υπεύθυνους του ΠΑΣ.

Για να μην υπάρξει πρόβλημα στις σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ αλλά και για να λήξει γρηγορότερα η υπόθεση αυτή.

Στον ΠΑΟΚ έχουν κρίνει ότι μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα και έχουν αρχίσει μαζί του τις διαπραγματεύσεις, οι οποίες πηγαίνουν και πάρα πολύ καλά.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Νάπολι και Σαν Λορέντζο με 29 αναμετρήσεις και 8 γκολ, ενώ φέτος σε 14 ματς έχει σημειώσει τρία τέρματα. Στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα των Ιωαννίνων είχε 19 συμμετοχές και τρία τέρματα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: