Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Αλέγκρι: «Κρίμα, μπορούσαμε…»


Αλέγκρι: «Κρίμα, μπορούσαμε…»

Οι χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και η οπισθοχώρηση στο δεύτερο έφεραν τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από την Μπάγερν, σύμφωνα με τον Μάσιμο Αλέγκρι.

Απογοητευμένος μεν από τον αποκλεισμό, αλλά απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια της Γιουβέντους απέναντι στην Μπάγερν εμφανίστηκε ο Μάσιμο Αλέγκρι.

«Είναι κρίμα να αποκλείεσαι μετά από μια τέτοια εμφάνιση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό είναι πανέμορφο. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με μεγαλύτερο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στο τέλος», τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

Απέφυγε, δε, να κάνει κουβέντα περί διαιτησίας, με αφορμή το ακυρωθέν γκολ του Μοράτα στο 0-2. «Δεν έχει νόημα να μιλάμε για τη διαιτησία. Θα σταθώ στην ομάδα μου, που παρά τις απουσίες έπαιξε στα ίσα απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League».

Τέλος, για την αλλαγή του Μοράτα με τον Μάντζουκιτς, είπε: «Αντικατέστησα τον Μοράτα γιατί ήθελα έναν πιο φρέσκο επιθετικό, να απασχολεί τους αμυντικούς της Γιουβέντους. Γι’ αυτό έβαλα τον Μάντζουκιτς. Στα τελευταία 20 λεπτά χάσαμε την ενέργειά μας και οπισθοχωρήσαμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: