Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Ακόμα παίρνει χρήματα ο Ολυμπιακός από Μανωλά!!


Ακόμα παίρνει χρήματα ο Ολυμπιακός από Μανωλά!

Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό αναμένεται να μπουν στα ταμεία του Ολυμπιακού, αν ο Κώστας Μανωλάς το καλοκαίρι συνεχίσει την καριέρα του σε μία από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Πρόταση ύψους 35 εκατ. ευρώ, η οποία όμως μπορεί να ξεπεράσει και τα 40 εκατ. ευρώ, ετοιμάζεται να καταθέσει η Τσέλσι στη Ρόμα για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Μεγάλος κερδισμένος από μία τέτοια μεταγραφή του διεθνούς στόπερ αναμένεται να είναι και ο Ολυμπιακός.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την ρήτρα που είχε μπει στη συμφωνία των Πειραιωτών με τους Ρωμαίους το καλοκαίρι του 2014. Εφόσον ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός πάρει μεταγραφή για άλλη ομάδα με ένα τέτοιο ποσό, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 4 με 5 εκατ. ευρώ!

Μέχρι στιγμής όμως η μεταγραφή του Μανωλά στη Ρόμα έχει φτάσει στα 15 εκατ. ευρώ (!), καθώς ο Ολυμπιακός τον είχε παραχωρήσει έναντι 13 εκατ. ευρώ και είχε συμφωνηθεί ανάμεσα μπόνους 2 εκατ. ευρώ ανάλογα με τις συμμετοχές του την πρώτη διετία.

Κάπως έτσι η μεταγραφή του Μανωλά θα ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ, ενώ οι Πειραιώτες τον είχαν αποκτήσει ως ελεύθερος από την ΑΕΚ τον Ιούλιο του 2012…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: