Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Κρίσιμο ραντεβού με Σιμόες!!


Κρίσιμο ραντεβού με Σιμόες

Μέσα στη μέρα, πιθανώς παρουσία Μελισσανίδη, θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού με τον μάνατζερ του Σιμόες. Φήμες πως φέρνει προτάσεις, αλλά η ΑΕΚ θέλει να τον «δέσει». Πιθανή κουβέντα και για άλλους.

Ο μάνατζερ του Αντρέ Σιμόες, Κιμ Ριμπέιρο, βρίσκεται από τα ξημερώματα στην Αθήνα και μέσα στη μέρα θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΑΕΚ για το μέλλον του πελάτη του. Το ραντεβού πιθανότατα θα γίνει στο γραφείο του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα της επέκτασης συμβολαίου του Πορτογάλου μέσου.

Φημολογείται πως ο ατζέντης του Σιμόες θα μεταφέρει στην ΑΕΚ το ενδιαφέρον ομάδων για τον πελάτη του (έχει ήδη γραφτεί πως η Μάλαγα τον θέλει και δεν είναι η μόνη), ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» δεν δείχνουν διάθεση πώλησης του ποδοσφαιριστή. Πρόθεσή τους είναι να τον δεσμεύσουν για τουλάχιστον μέχρι το 2019, καθώς θεωρούν πως μπορούν να «χτίσουν» την ομάδα με αυτόν ως βασικό στέλεχος, ενώ είναι βέβαιοι πως η τιμή του τα προσεχή χρόνια θα εκτοξευτεί και θα είναι λάθος να πωληθεί τόσο γρήγορα. Στον Σιμόες θα γίνει αύξηση αποδοχών (διπλάσια και άνω από τις περίπου 100.000 ευρώ που παίρνει τώρα το χρόνο) και της ρήτρας του (από τα 3 στα 5 εκατ. ευρώ).

Ο Κιμ Ριμπέιρο εκπροσωπεί και τον Έλντερ Μπαρμπόσα, αλλά δεν αναμένεται να γίνει κουβέντα για το δικό του συμβόλαιο, που λήγει το 2017. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να πέσουν στο τραπέζι άλλα ονόματα παικτών που εκπροσωπεί ο εν λόγω μάνατζερ και που πιθανώς να απασχολήσουν την ΑΕΚ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

1 σχόλιο:

makano είπε...

I have a big family. I live with my mom, my dad, my two sisters, and my brother. Both of my sisters
are older than me,but my brother is younger. My sister Elizabeth is the oldest. She is sixteen years
old. Carrie is thirteen 928bet old.We used to share a He helps little kids are sick. room, when
we moved to our new town,we each got rooms of our own. My brother John is youngest.He is only
years old. My mom’s name is Sally. She used to be a teacher, but now she stays home to take
us.My dad’s name is Tim they is a doc.