Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΠΑΟΚ : Με Αλεξανδρή το Basketball Camp


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Με τη συμμετοχή πολλών νεαρών αθλητών από τις ακαδημίες μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αλλά και ομάδες της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας, ξεκίνησε το 6ο PAOK Basketball Camp, στις εγκαταστάσεις του PAOK Sports Arena.

Πρώτος ομιλητής ήταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, που αποδέχτηκε την πρόσκληση των υπευθύνων του Camp και μίλησε στους νεαρούς αθλητές, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα εγχειρίστηκε στο αριστερό του χέρι και στο οποίο έχει ήδη τοποθετηθεί προστατευτικός νάρθηκας.

Οι έμπειροι προπονητές που διδάσκουν στο camp, θα προσπαθήσουν να μάθουν στους μελλοντικούς πρωταθλητές τα μυστικά του αθλήματος. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να «κοντραριστούν» με άλλους συναθλητές τους σε διάφορα διαγωνιστικά, ομαδικά και ατομικά παιχνίδια. Αρκετοί είναι και οι καλεσμένοι που θα δώσουν το παρόν και φέτος στο P.B.C. όπως καταξιωμένοι αθλητές, προπονητές, διαιτητές, ιατροί και άλλοι επαγγελματίες του χώρου.

Οι συμμετοχές για την 2η περίοδο (29/6-4/7/2009) άρχισαν να συμπληρώνονται. Όποιος αθλητής επιθυμεί να συμμετέχει στην 2η περίοδο θα πρέπει σύντομα να δηλώσει συμμετοχή, είτε στο PAOK SPORTS ARENA (Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 16:30), είτε στα τηλέφωνα: 6976.830.675 Μελετιάδης Ανέστης & 6945.28.82.28 Νομικός Παναγιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: