Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Το post του Διαμαντίδη στο blog του

Η υγεία προέχει και ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει προκειμένου να πιεστεί και να προλάβει το Ευρωμπάσκετ. Προτού πάντως αποφασίσει για το τι εν τέλει θα πράξει θα συζητήσει με τους ιθύνοντες της ΕΟΚ και τον Γιόνας Καζλάουσκας.
Το post του αρχηγού του Παναθηναϊκού στο blog του :

"Γεια χαρά σε όλους,

Αυτές τις μέρες βρίσκομαι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Καστοριά, αναρρώνοντας από τη χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς. Νιώθω πολύ καλά παρά το ότι ακόμα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός, αφού το χειρουργείο είναι φρέσκο.

Ακολουθώ κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών, οι οποίοι πολύ σύντομα θα με επανεξετάσουν για να δουν πώς προχωρά η ανάρρωση. Παράλληλα ξεκουράζομαι και γεμίζω τις μπαταρίες μου μετά από μία πολύ κοπιαστική, αλλά εξόχως επιτυχημένη, αγωνιστική περίοδος με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα.

Ο χρόνος της αποκατάστασης υπολογίζεται σε τέσσερεις έως έξι εβδομάδες. Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος θα μπορέσω να ξεκινήσω σιγά σιγά τις προπονήσεις. Βέβαια το τελευταίο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι το πότε θα αρχίσω να προπονούμαι. Προέχει η πλήρης αποκατάσταση του τραυματισμού έτσι ώστε την επόμενη χρονιά να είμαι απολύτως υγιής.

Ειλικρινά δεν γνωρίζω ακόμα τι θα γίνει με την Εθνική ομάδα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μιλήσω με τους ανθρώπους της Εθνική έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα κάνω. Το αν δηλαδή θα συμμετάσχω ή όχι στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας.

Να είστε καλά
Δημήτρης
"

Δεν υπάρχουν σχόλια: