Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Πέρασε ιατρικές εξετάσεις ο Κριστιάνο Ρονάλντο


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε πως πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις για την Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε όμως πως ακόμη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιό του.

Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί τον άλλο μήνα, η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στις 6 Ιουλίου, ενώ αυτή του Κακά στις 31 Ιουνίου.

"Όπως έχω πει σε όλες μου τις συνεντεύξεις, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο σύλλογος που πάντα ήθελα να παίξω", τονίζει ο Πορτογάλος στην "Marca".

"Θα είναι πολύ καλό να παίζω μαζί με τον Κακά, έναν παίκτη που έχει κερδίσει την "χρυσή μπάλα", τον καλύτερο του κόσμου, αλλά επίσης και τους Ραούλ, Κασίγιας και Γκούτι".

"Αν μου το επιτρέψουν, τώρα θέλω να ξεκουραστώ, καθώς οι διαπραγματεύσεις ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί. Θέλω να ξεκινήσω την προετοιμασία καλά, αυτό είναι που πραγματικά θέλω".

"Ακόμη δεν έχω σπίτι στην Μαδρίτη, αλλά θα βρω χρόνο για να κοιτάξω. Θέλω επίσης να μάθω Ισπανικά, αλλά τώρα είναι καιρός για να ξεκουραστώ να μείνω με την οικογένειά μου, για δώσω αργότερα τον καλύτερο εαυτό μου".

"Ξέρω ότι οι προσδοκίες είναι μεγάλες και πρέπει να το συνηθίσω αυτό. Πέρασα ιατρικές εξετάσεις το Σαββατοκύριακο και όλα πήγαν μια χαρά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: