Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Στην Στεάουα ο Σανμαρτεάν

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Μία ακόμη ευκαιρία να σώσει την καριέρα του, θα έχει ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν και την ευκαιρία αυτή του την δίνει η Στεάουα.
Χθές έγινε γνωστό ότι η Στεάουα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 29χρονου μέσου εάν και εφόσον δεχθεί το ποσό των 50.000 ευρώ που του πρότεινε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Τζίτζι Μπεκάλι. Παρά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα η καριέρα του Λουτσιάν ποτέ δεν απογειώθηκε.
Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2003 από την Γκλόρια Μπίστριτσα αλλά οι συνεχείς τραυματισμοί και ο δύσκολος χαρακτήρας του τον εμπόδισαν να παίξει την μπάλα που ήξερε στα τρία χρόνια που έμεινε στην Ελλάδα.
Ουσιαστικά αγωνίστηκε μόνο την περίοδο του νταμπλ (2003-04) καθώς οι επόμενες δύο σεζόν πήγαν χαμένες. Την περίοδο 2007-2008 έπαιξε στην Ολλανδική Ουτρέχτη και την σεζόν που τελείωσε επέστρεψε στην Γκλόρια με την οποία είχε 11 συμμετοχές στο Ρουμανικό πρωτάθλημα.
Πριν από λίγο καιρό είχε ακουστεί ότι ήθελε να τον πάρει στον Πανθρακικό ο συμπατριώτης του προοπονητής της ομάδας της Κομοτηνής, Ίλιε Ντουμιτρέσκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: